Για μια ελληνική προοπτική

Εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Μάκη Βορίδη, πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, πραγματοποίησε στις 15 Μαρτίου η Ν.Ο. Τρικάλων με θέμα "Για μια Ελληνική Προοπτική". Ηταν η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για φέτος που οργάνωσε η Ν.Ο. στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου "Πανελλήνιον". Το συμπέρασμα από την εκδήλωση ήταν ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, παρά την φίμωση που επιχειρείται σε βάρος του και τις κάθε είδους δυσκολίες που παρουσιάζονται, δυναμώνει και στα Τρίκαλα. Απόδειξη οτι παλαιοί αγωνιστές του πατριωτικού χώρου αλλά και, το κυριώτερο, νέοι άνθρωποι από διαφορετικούς προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ πολιτικούς χώρους στρατεύονται καθημερινά στο πλευρό του.

Αυτά τόνισε άλλωτε και Πρόεδρος της Ν.Ο. Τρικάλων κ. Χρήστος Τσιόλας προλογίζοντας τον πρόεδρο του Κόμματος κ. Μάκη Βορίδη. Στην ομιλία του τώρα ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στην σημερινή αξιοθρήνητη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας, τονίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση με βάση τις αποφάσεις που παίρνει, αποφάσεις που θίγουν κάθε τι Εθνικό, δεν είναι ούτε άχρηστη ούτε ανεύθυνη, απλά εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης. Μίας Παγκοσμιοποίησης που θέλει τον θάνατο των Εθνών και των Εθνικών κρατών.

Ο κ. Βορίδης επίσης τοποθετήθηκε και για το μεγάλο θέμα της λαθρομετανάστευσης επισημαίνοντας τους κινδύνους απο την αλόγιστη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και την απειλούμενη εθνολογική και δημογραφική αλλοίωση. Μόνη εστία αντιστάσεως σε ολο αυτό το σύστημα της παρακμής είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, αφού και η Ν.Δ με την πολιτική της πρακτική, είτε σιωπά, είτε είναι το άλλοθι της κυβερνητικής πολιτικής. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, κατέληξε ο κ. Βορίδης, δημιουργεί σήμερα έναν πόλο Εθνικής Αντιπολίτευσης, ένα ρεύμα πατριωτικής αντίστασης στην σήψη και την παρακμή, και μία προσπάθεια αλλαγής του πολιτικού χάρτη της χώρας. Στον δύσκολο αυτό αγώνα ο κάθε πατριώτης έχει χρέος να συμμετάσχει και να αγωνιστεί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κ. Κωνσταντίνος Καρδαράς, ενώ παρούσα ήταν και αντιπροσωπεία απο την Ν.Ο Καρδίτσας.

Σελίδα Δράσης