16. Φεβρουαρίου 2007 || 20.15

Νέος εμπρησμός του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Γεωργιάδη

Δελτίο Τύπου της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού (ΝΕ.Ο.Σ.)

24.12.2006: Οι γνωστοί - άγνωστοι του διεθνιστικού παρακράτους καίνε ανενόχλητοι για 7η φορά το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γεωργιάδη.

Για 8η φορά μέσα σε ένα χρόνο και για 2η μέσα σε δύο μήνες οι «γνωστοί-άγνωστοι», σεσημασμένοι, ανεγκέφαλοι, ψευτοτσαμπουκάδες, εγκληματίες, πυρπόλησαν το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γεωργιάδη επί της οδού Σόλωνος 114 στο κέντρο των Αθηνών και, εκτός από τις εκτεταμένες υλικές ζημιές που προξένησαν, έθεσαν σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές αφού την ώρα που έγινε η επίθεση, στο βιβλιοπωλείο βρίσκονταν υπάλληλοι και πελάτες.

Για άλλη μία φορά η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως πρέπει να απολογηθούν για την παντελή και με ενδεχόμενο δόλο ανικανότητά τους να εγγυηθούν την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που είχαν την «ατυχία» να έχουν τις περιουσίες τους στις πέριξ του «Εξαρχιστάν» περιοχές. Οι ευθύνες βαραίνουν ακόμα περισσότερο και προσωπικά τον Υπουργό «Δημοσίας Τάξεως» Βύρωνα Πολύδωρα, αφού ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ως εκπρόσωπος τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος αποτελεί γνωστό πολιτικό στόχο των φασιστοειδών των Εξαρχείων. Ο κ. Πολύδωρας, ο οποίος έδωσε την εντολή απομάκρυνσης των αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά παντελώς άχρηστος και αποτυχημένος για το αξίωμα στο οποίο βρίσκεται.

Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή της στον συναγωνιστή Άδωνι Γεωργιάδη και δηλώνει απερίφραστα ότι τέτοιες φασιστικές επιθέσεις μας χαλυβδώνουν και μας συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο.


Δημοσκόπηση

Πρέπει η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια;
Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Όχι
Ναι