16. Ιανουαρίου 2004 || 18.1

Συνεργασία ΛΑ.Ο.Σ. και Νέας Δημοκρατίας;

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΑΠΟΦΑΣΗ (16/1/2004) ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης ανέφερε ότι «με τη Νέα Δημοκρατία μπορεί να συνεργαστεί εάν μια σειρά δικών του υποψηφίων περιληφθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας» και ότι «την επόμενη των εκλογών και εφόσον το θέλει η Νέα Δημοκρατία δέχεται να συνεργαστεί σε επίπεδο Κυβερνητικό» δεδομένου ότι κατά τη γνώμη του «αυτό που εξυπηρετεί την Ελλάδα είναι να μην έχουμε έναν Παπανδρέου ξανά στην Κυβέρνηση», καθώς και ότι συζητά την μη κάθοδό του στις μονοεδρικές περιφέρειες προκειμένου να εκλεγούν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι δυνατόν από την μία να διεξάγεται ένας διάλογος που αφορά στη συνεργασία των πατριωτικών κομμάτων προκειμένου να ισχυροποιηθεί το Μέτωπο της Εθνικής Αντιπολιτεύσεως στον τόπο μας και από την άλλη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. να αναζητά τρόπους πολιτικής επιβίωσης δια της συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία που, και αυτή, όπως και το ΠΑΣΟΚ, ουδέν μέτρο θα λάβει για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, που, και αυτή, όπως και το ΠΑΣΟΚ, στηρίζουν τη λύση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Ανάν, που, και αυτή, όπως και το ΠΑΣΟΚ, στηρίζουν την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ουδέποτε πρόκειται να στηρίξει τις επιλογές του δικομματισμού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός πατριωτικού κινήματος που θα αποτελέσει την εναλλακτική στην πολιτική του διεθνισμού και του ανθελληνισμού. Βήμα για την ανάπτυξη ενός τέτοιου κινήματος θα είναι και η συμμετοχή μας στις επικείμενες εκλογές με αυτόνομα ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την επικράτεια, και στις μονοεδρικές.


Δημοσκόπηση

Συμφωνείτε με την διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ