3. Μαρτίου 2004 || 6.1

Έφτασε η ώρα των Ελλήνων!

Δελτίο Τύπου του Ελληνικού Μετώπου
Κλείνοντας αυτόν τον τόσο έντονο και ενδιαφέροντα προεκλογικό αγώνα, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους συναγωνιστές μας, αλλά και σε όλους εκείνους που γνώρισαν για πρώτη φορά το κόμμα μας, είτε μέσω των μηνυμάτων μας, είτε των εντύπων μας, είτε μέσω της διαδικτυακής μας παρουσίας.

Δώσαμε έναν πάρα πολύ σκληρό αγώνα, υπό πολύ αντίξοες συνθήκες. Τα κίνητρά μας γι' αυτόν τον αγώνα διαφέρουν από εκείνα των περισσοτέρων που αγωνίζονται αυτήν την περίοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που ούτε στιγμή δεν νιώσαμε να μας καταβάλλει η πίεση των ημερών. Τουναντίον, για εμάς οι εκλογές της 7ης Μαρτίου δεν είναι παρά ένας σταθμός στην πορεία που από το 1998 έχουμε επιλέξει (ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την Δευτέρα ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία των Ευρωεκλογών). Μίας πορείας μέσα από δύσβατα μονοπάτια, που πάντα ανοδικά θα μας οδηγήσει στον στόχο μας. Ο στόχος αυτός πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτός. Είναι η εθνική μας αξιοπρέπεια και η τοποθέτηση της χώρας μας στην θέση που της αξίζει και που απαιτεί το ένδοξο παρελθόν που κληρονομήσαμε.

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους συναγωνιστές μας στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και ζήλο αφιέρωσαν χρόνο, χρήματα και τον ίδιο τους τον εαυτό, εις βάρος της οικογενείας, των οικονομικών και του επαγγέλματός τους. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους νέους ανθρώπους που είδαμε να μας πλησιάζουν, που πολλούς δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τους δούμε να συμπορεύονται μαζί μας, καθώς και ανθρώπους που από διαμετρικά αντίθετες παρατάξεις έκαναν την υπέρβασή τους και αποφάσισαν να αγωνισθούν από τις επάλξεις του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Θέλουμε, τέλος να βεβαιώσουμε όλους εσάς, ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και εν γένει το πατριωτικό κίνημα στην Ελλάδα, θα είναι ο κερδισμένος αυτών των εκλογών. Κι αυτό γιατί το μόνο πράγμα στο οποίο έχουν δίκιο οι αρχηγοί των δύο «μεγάλων» κομμάτων είναι ότι οι εκλογές της 7ης Μαρτίου θα σημάνουν το τέλος μίας εποχής και την αρχή μιας νέας. Όμως, δυστυχώς γι' αυτούς, σημαίνει το τέλος μίας σκοτεινής περιόδου που έθεσε τον πατριωτισμό και τα εθνικά ιδεώδη στο περιθώριο. Η «νέα εποχή» που ξημερώνει θα σημάνει την αφύπνιση των Ελλήνων και την ενδυνάμωση του πατριωτικού κινήματος. Ενός κινήματος που με συνέπεια, συνέχεια και ατέλειωτο αγώνα οικοδομούμε εδώ και χρόνια στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Σ' αυτό το κίνημα, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, να σηκώσουμε μαζί τη γαλανόλευκη, που τόσα υπέφερε τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι Έλληνες πατριώτες ψηφίζουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ψηφίζουν Μάκη Βορίδη.

Δημοσκόπηση

Συμφωνείτε με την διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ