8. Μαρτίου 2004 || 6.1

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Μαρτίου 2004

Από τις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 ανεδείχθη κυβέρνηση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία νίκησε με μεγάλη διαφορά το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και ελπίζουμε να αντιμετωπίσει τα εθνικά θέματα στην Κύπρο και το Αιγαίο με αποφασιστικότητα, εν αντιθέσει με τον ενδοτισμό του Γ.Παπανδρέου. Ελπίζουμε επίσης να θέσει ένα τέλος στην παράνομη μετανάστευση, να μην επιτρέψει την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη και να πολεμήσει τον αντι-παραγωγικό δημόσιο τομέα που οικοδόμησε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα επιδοκιμάσει κάθε προσπάθεια της ΝΔ η οποία θα κινείται προς μία εθνική κατεύθυνση. Παράλληλα όμως, θα σταθούμε πολέμιοι σε κάθε θέση ή ενέργεια της κυβερνήσεως που αναπαράγει τις ανθελληνικές και ατελέσφορες πολιτικές του ΠΑΣΟΚ, από το προδοτικό σχέδιο Ανάν έως τις ιδεοληψίες για την «ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία».

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ευχαριστεί τους 7.000 Ελληνες πατριώτες και εθνικιστές που το υπερψήφισαν σε αυτές τις εκλογές. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, χάρη στην συμπαράσταση αυτών των Ελλήνων πατριωτών, διατήρησε την δύναμη που είχε στις προηγούμενες πανελλαδικές εκλογές στις οποίες είχε κατέβει αυτόνομο (Ευρωεκλογές 1999), γεγονός που δείχνει μία σταθερή πρόοδο του Κινήματός μας, αν κανείς αναλογισθεί ότι η ψήφος στις βουλευτικές εκλογές είναι πολύ πιο πολωμένη από αυτή των ευρωεκλογών.

Νέο πολιτικό δεδομένο, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές, είναι το ποσοστό που έλαβε το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Το ποσοστό αυτό μαρτυρά την ύπαρξη ενός πατριωτικού ρεύματος μέσα στην κοινωνία, το οποίο επέλεξε να εκφρασθεί μέσω του κ. Καρατζαφέρη, κρίνοντας την ψήφο του αυτή ως αποτελεσματικότερη στην προσπάθεια να εισέλθουν στη βουλή πατριώτες και εθνικιστές βουλευτές. Ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη. Και αυτό παρά την ύπαρξη ενός μεγάλου επικοινωνιακού μηχανισμού.

Ζητούμενο παραμένει η ενότητα των πατριωτικών δυνάμεων, η οποία δεν λειτουργεί απλά αθροιστικά, αλλά πολλαπλασιαστικά. Εάν αυτή η ενότητα είχε επιτευχθεί, ίσως σήμερα να υπήρχαν πράγματι πατριώτες και εθνικιστές βουλευτές στο Κοινοβούλιο.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την δημιουργία ενός Μετώπου Εθνικής Αντιπολιτεύσεως. Ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η συμμετοχή μας στις εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στις 13 Ιουνίου. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά θα πρυτανεύσει η λογική έναντι της ύβρεως και της αλαζονείας, ώστε να εκπροσωπηθούν οι Έλληνες πατριώτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δημοσκόπηση

Πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ