«Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Βορίδη»

 • Δημοσιεύτηκε: 31 Ιανουάριος 2005

  Αυτός ήταν ο τίτλος πολιτικού άρθρου στην εφημερίδα «Απογευματινή», το Σάββατο 29 Ιανουαρίου. Ας δούμε όλο το άρθρο: «Κατά την διάρκεια της τελευταίας κομματικής συνεδρίασης του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Κώστας Σκανδαλίδης παρουσίασε το κείμενο με τις νέες πολιτικές θέσεις του κόμματος, υπήρξαν αρκετές τοποθετήσεις στελεχών που προκάλεσαν αίσθηση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια.
  Μεταξύ αυτών και του Παύλου Αθανασόπουλου, στελέχους που προέρχεται από την ΑΕΚΑ του Νίκου Μπίστη. Ο ίδιος ζήτησε από τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των μεταναστών και να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση στην βάση του ΠΑΣΟΚ για τις θέσεις που εκφράζει ο Γιώργος Παπανδρέου στο συγκεκριμένο τομέα.

  Και για να αποδείξει ο κ. Αθανασόπουλος ότι η λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει ευαισθητοποιηθεί στα θέματα της μετανάστευσης προέβη στην ακόλουθη μαρτυρία. «Κατά την επίσκεψή μου σε μία περιοχή της Ελλάδος με τα περιφερειακά κλιμάκια του κόμματος έθιξα το θέμα των μεταναστών και ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε. Εμένα στο συγκεκριμένο θέμα δεν με εκφράζουν οι θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ του Βορίδη!».

  Αυτό το δημοσίευμα της Απογευματινής αποδεικνύει περίτρανα ότι οι θέσεις του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο πρόβλημα της παρανόμου μεταναστεύσεως βρίσκουν σύμφωνο τον Ελληνικό λαό, ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθετήσεως. Δεν γνωρίζουμε όμως τι θέλει να επιτύχει η Απογευματινή με τον παραπλανητικό τίτλο «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Βορίδη».

  Εκείνο όμως που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι το εθνικιστικό κίνημα μέσα στα επόμενα χρόνια θα εκφράσει μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού, κτίζοντας ένα ΜΕΤΩΠΟ εθνικής αντιπολιτεύσεως. Η συνεργασία ΛΑΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, η συμπόρευση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Μάκη Βορίδη αρχίζει να ενοχλεί πολλούς στην Ρηγίλλης. Και να σκεφθεί κανείς ότι είμαστε μόνο στην αρχή!

  Κατηγορία: