Ένας χρόνος πέρασε

  • Δημοσιεύτηκε: 02 Ιανουάριος 2012

    Το 2011 πέρασε. Μία χρονιά διαφορετική. Ίσως η χειρότερη μεταπολεμική χρονιά στην Ελλάδα. Το πολιτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης έφερε την χώρα στην σημερινή τραγική κατάσταση. Ένα κατεστημένο που σε συνεργασία με τα μέσα ενημερώσεως (μεγαλοεκδότες και δημοσιογράφους) επί τόσα χρόνια δημιούργησε ένα τεράστιο, άχρηστο, αντιπαραγωγικό, πελατειακό κράτος, που τώρα καταρρέει συμπαρασύροντας όμως στην καταστροφή και την Ελληνική κοινωνία.

    Όμως αυτό το καταστροφικό κατεστημένο των πολιτικών και των μέσων ενημερώσεως εξακολουθεί να υπάρχει και να κυβερνάει και είναι ο κακός δαίμονας της σημερινής Ελλάδας που προσπαθεί να σωθεί από την πλήρη καταστροφή. Εάν αυτό το κατεστημένο δεν ανατραπεί, εάν αυτό δεν εξαφανισθεί, η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Γιατί όσο αυτό υπάρχει, συνειδητά εμποδίζει με κάθε τρόπο την ανάδειξη νέων υγειών και παραγωγικών δυνάμεων. Νέων δυνάμεων που ο λαός, ο οποίος ήδη έχει απαξιώσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αναζητεί.

    Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πατρίδα μας το 2012, θα εξαρτηθεί από αυτούς τους δύο παράγοντες. Από το εάν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με την ψήφο του λαού, θα περιθωριοποιηθούν έως εξαφανισθούν και από το εάν ο Ελληνικός λαός θα δώσει την δύναμη και την εντολή σε νέες δυνάμεις να αναδειχθούν και να συνεργασθούν, μέσα σε ένα νέο πολιτικό σκηνικό, για να οδηγήσουν την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης.

    Κατηγορία: