Έξω η Τουρκία από την Ευρώπη!

 • Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπτέμβριος 2005

  Η πρωτοβουλία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη να κάνει ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι πολύ σημαντική και κατατάσσει το πατριωτικό κίνημα στην εμπροσθοφυλακή της εθνικής αντιστάσεως. Κατά αυτό τον τρόπο ο ΛΑ.Ο.Σ. γίνεται ο πολιτικός εκφραστής του 80% του ελληνικού λαού στο συγκεκριμένο ζήτημα και δείχνει τον δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας στα κόμματα του γηρασμένου πολιτικού κατεστημένου.

  Την στιγμή που ο κ. Καραμανλής απεμπολεί σε συνέντευξή του στο CNN, στις 18 Σεπτεμβρίου, ακόμη και την θεωρητική δυνατότητα να θέσει η Ελλάς βέτο στην τουρκική υποψηφιότητα, οδηγώντας σε πλήρη "φινλανδοποίηση" την Ελληνική εξωτερική πολιτική, η ενέργεια του ΛΑ.Ο.Σ. αποκτά μία ιδιαίτερη πολιτική σημασία.

  Οι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες πατριώτες αντιδρούν στην τουρκική υποψηφιότητα είναι εθνικοί και ευρωπαϊκοί.

  Οι εθνικοί λόγοι είναι:

  1. η Τουρκία απειλεί με πόλεμο (casus belli) την Ελλάδα στην περίπτωση που επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ν.μ., όπως ορίζει το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης και το οποίο εφαρμόζει η Τουρκία στα δικά της σύνορα! Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το casus belli δεν είναι μία απλή δήλωση κάποιου Τούρκου πολιτικού, αλλά αποτελεί επίσημη απόφαση του Τουρκικού Κοινοβουλίου.
  2. η Τουρκία κατέχει στρατιωτικώς την μισή Κύπρο από το 1974 - χώρα μέλους της Ε.Ε. - και απειλεί συνεχώς με νέο Αττίλα.
  3. η Τουρκία έχει ως "εθνικό ήρωα" και ιδρυτή της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας της τον Κεμάλ Ατατούρκ, αυτόν που έκανε τις μεγαλύτερες γενοκτονίες του 20ου αιώνος: Αρμένιους, Ποντίους, Έλληνες της Μικράς Ασίας και Κούρδους.
  4. η Τουρκία εκδίωξε με τον πιο βάρβαρο τρόπο 150.000 Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως τον Σεπτέμβριο του 1955, χωρίς ποτέ να απολογηθεί για αυτό το πογκρόμ.
  5. η Τουρκία ακόμη και σήμερα καταπιέζει τους εναπομείναντες γηγενείς Έλληνες της Πόλεως, της Ίμβρου και Τενέδου και φέρει συνεχώς εμπόδια στην θρησκευτική ποιμαντορία του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.
  6. η Τουρκία κατέλαβε στρατιωτικώς ελληνικό έδαφος τον Ιανουάριο του 1996 - τα Ίμια - και έκτοτε με την θεωρία των "γκρίζων ζωνών" στο Αιγαίο αμφισβητεί τα εθνικά μας σύνορα, περιφρονώντας όλες τις διεθνείς συνθήκες.
  7. η Τουρκία προσπαθεί να ποδηγετήσει τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης - πρωτίστως τους Πομάκους - και να τους χρησιμοποιήσει ως παράγοντα αποσταθεροποιήσεως των Ελληνικών συνόρων, καλλιεργώντας κλίμα θρησκευτικού φανατισμού και μισαλλοδοξίας.

  Οι ευρωπαϊκοί λόγοι είναι:

  1. η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη ιστορικά: είναι μία Ασιατική χώρα που εμφανίσθηκε ως εισβολέας στον Ευρωπαϊκό χώρο, πρώτα με την πτώση του Βυζαντίου και ύστερα με την πολιορκία της Βιέννης.
  2. η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη πολιτιστικά. Δεν έχει καμμία σχέση με τον θεμέλιο λίθο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού: την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, το Ρωμαϊκό Δίκαιο και τον Χριστιανισμό.
  3. η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη θρησκευτικά: είναι μία χώρα 70.000.000 μουσουλμάνων, η οποία θα λειτουργήσει ως θρυαλλίδα θρησκευτικών διενέξεων στην Ευρώπη.
  4. η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη πολιτικά: θα υπονομεύσει κάθε Ευρωπαϊκή προσπάθεια συνοχής, λειτουργώντας ως διαμεσολαβητής των Η.Π.Α., οι οποίες και προωθούν την υποψηφιότητά της.
  5. η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη οικονομικά και κοινωνικά: η τουρκική οικονομία θα απορροφήσει έναν πακτωλό ευρωπαϊκών χρημάτων προκειμένου να εκσυγχρονισθεί. Πληθυσμιακώς, η ελεύθερη διακίνηση εργαζομένων θα δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο και συγκρουσιακό "μεταναστευτικό τσουνάμι" στην Ευρώπη. Κοινωνικά δε, αν φύγεις από τα πλούσια προάστια της Κωνσταντινουπόλεως και της Σμύρνης νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον Μεσαίωνα.
  6. η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη γεωγραφικά: είναι μέρος της Ασίας. Αν κάνουμε σήμερα δεκτή την Τουρκία γιατί τότε να πούμε αύριο ΟΧΙ στην Αίγυπτο, το Μαρόκο, την Τυνησία ή το Ισραήλ.

  Για όλους αυτούς τους λόγους ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα πρέπει να βρεθούν στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, δίπλα στον Γ.Καρατζαφέρη. Για να δείξουμε στους εντολοδόχους της εθνικής υποτέλειας ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται και αγωνίζονται για την εθνική μας ανεξαρτησία.

  Να δείξουμε στους φοβισμένους "εκπροσώπους" μας στην Βουλή και το ΥΠ.ΕΞ., λίγα μόλις μέτρα από τον χώρο της εκδηλώσεως, ότι ο πατριωτισμός των Ελλήνων είναι ακόμη ζωντανός, παρά τα 30 χρόνια ραγιαδισμού και οσφυοκαμψίας.

  Κατηγορία: