Ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. για τα εισιτήρια διαρκείας της Εθνικής

 • Δημοσιεύτηκε: 17 Ιούλιος 2004

  Ούτε στο καλύτερό του όνειρο δεν θα είχε δει ο κ. Γκαγκάτσης να εκδίδονται εισιτήρια διαρκείας για την Εθνική Ομάδα. Και πώς να το δει, όταν στην Ελλάδα της "παράγκας" μέχρι προ ολίγων μηνών τα εισιτήρια διετίθεντο δωρεάν. Για 6 αγώνες το διαρκείας στο Καραϊσκάκη στοιχίζει τώρα 250 Ευρώ, ενώ αν θέλει κανείς να αποφύγει το "πέταλο", τότε αυτό δεν μπορεί να το πετύχει με λιγότερα από 20 ΕΥΡΩ ανά παιχνίδι. Κι όλα αυτά αγοράζοντας όλο το πακέτο. Για φαντασθείτε λοιπόν να θέλει κανείς να δει επιλεκτικά κάποιον ή κάποιους αγώνες!

  Φαίνεται λοιπόν ότι δεν έγιναν μάθημα τόσα χρόνια οι άδειες κερκίδες στα παιγνίδια της Εθνικής Ομάδος και τώρα με τις επιτυχίες της, κάποιοι βάλθηκαν να βρουν άλλους τρόπους για να το πετύχουν. Κακώς λοιπόν κ. Γκαγκάτση, προσπαθείτε να εξαργυρώσετε μ' αυτόν τον τρόπο τις επιτυχίες του εθνικού μας συγκροτήματος. Κακώς φοβάστε ότι μ' ένα στραβοπάτημα θ' αδειάσουν ξανά οι κερκίδες. Διότι οι κερκίδες δεν άδειασαν, επειδή δεν έπαιζε καλά η ομάδα αλλά γιατί κάποιοι παράγοντες, νομικοί σύμβουλοι του ενός και του αλλουνού Προέδρου, είχαν στήσει μια παράγκα, η οποία δυστυχώς δεν έχει κατεδαφισθεί ακόμη, όπως άλλωστε και κανένα άλλο έκτρωμα από τα πολλά που φύτρωσαν στην χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια.

  Τους πιτσιρικάδες που για 3 εβδομάδες ξενυχτούσαν με την γαλανόλευκη, κάνοντας όλον τον κόσμο να παραμιλάει και βάφοντας με τον δικό τους τρόπο όλη την Ευρώπη μπλε δεν πρέπει ούτε να τους χώσετε στη γωνία , ούτε να τους φάτε όλο το χαρτζιλίκι.

  Παρακάτω η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.

  Σχετικά με την έναρξη και τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006 (έξι αγώνες), από την Ε.Π.Ο. διευκρινίζονται τα εξής:

  1. Όλοι οι εντός έδρας επίσημοι αγώνες της Εθνικής Ομάδας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006 θα διεξαχθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η χωρητικότητα του οποίου είναι 33.000 θέσεις.
  2. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εκδώσει συνολικά 14.364 εισιτήρια διαρκείας.
  3. Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι τέσσερις με τις παρακάτω τιμές:
  Κατηγορία Α: € 250,00
  Κατηγορία Β: € 150,00
  Κατηγορία Γ: € 130,00
  Κατηγορία Δ: € 90,00
  4. Οι θύρες του γηπέδου Καραϊσκάκη στις οποίες αντιστοιχεί η κάθε κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας είναι:
  Κατηγορία Α: Θύρες 30, 31, 33 (Κεντρικές Θύρες δίπλα από τα επίσημα)
  Κατηγορία Β: Θύρες 14, 15 (Κεντρικές Θύρες απέναντι από τα επίσημα)
  Κατηγορία Γ: Θύρες 12, 16, 17 (Θύρες μεταξύ μεγάλης περιοχής και σέντρας, απέναντι από τα επίσημα)
  Κατηγορία Δ: Θύρες 19, 20, 21, 22, 23, 24 (Πέταλο).
  5. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει με το σύστημα της ΠΡΟ-ΑΓΟΡΑΣ, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Ιουλίου και θα γίνεται από τα 210 σημεία πώλησης της αλυσίδας καταστημάτων VODAFONE σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και από πέντε (5) σημεία πώλησης (κιόσκια) των Δήμων Αθηνών και Πειραιώς, τα οποία θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 19.07.2004.
  6. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συμπληρώνει την ΑΙΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα), θα καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας και θα παραλαμβάνει τη σχετική, προσωρινή, απόδειξη πληρωμής. Η παραλαβή της κάρτας (εισιτηρίου) διαρκείας, μαζί με την οριστική απόδειξη πληρωμής, θα γίνεται σε χρονικό διάστημα δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης στη διεύθυνση που ο κάθε φίλαθλος θα αναφέρει στην αίτηση με συστημένη επιστολή από τα ΕΛ.ΤΑ.
  7. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά.
  8. Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει έως τρία (3) ονομαστικά εισιτήρια διαρκείας.
  9. Η Ε.Π.Ο. θα εκδίδει κανονικά, για κάθε αγώνα από τους έξι επίσημους για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006, μεμονωμένα εισιτήρια, τα οποία θα πωλούνται με τις συνήθεις διαδικασίες (εκδοτήρια γηπέδου Καραϊσκάκη κ.λ.π.).
  10. Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να τηλεφωνούν στον αριθμό 210 4858009 (χρέωση μια αστική μονάδα) για να ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα.

  Κατηγορία: