Απαλλαγή από την βρωμιά της μεταπολιτευτικής περιόδου

  • Δημοσιεύτηκε: 24 Απρίλιος 2012

    Αν και εδώ και πολλές δεκαετίες με διάφορους τρόπους ασχολούμαι με τα κοινά, για πρώτη φορά φέτος θα είμαι υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογές. Πιστεύω ότι οι εκλογές που θα γίνουν σε 15 μέρες είναι οι πιο κρίσιμες από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έως σήμερα.

    Στις επόμενες 15 μέρες θα κάνω ότι μπορώ για να βγει ο ΛΑ.Ο.Σ. όσο γίνεται πιο ενισχυμένος από τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Καμία προσωπική φιλοδοξία. Μόνη μου έγνοια να υπηρετήσω τις ιδέες μου για το καλό του τόπου. Μόνη μου έγνοια να απαλλαγεί η πατρίδα από την βρωμιά της μεταπολιτευτικής περιόδου, από τους δημιουργούς του πελατειακού κράτους της διαφθοράς και από τους κλέφτες που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Μόνη έγνοια να μπορεί ο κάθε Έλληνας να βρει δουλειά, χωρίς να έχει την ανάγκη να παρακαλάει τον κάθε άσχετο «βολευτή» που δεν ξέρει να κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο να χτυπάει φιλικά στην πλάτη τους πελάτες του και να τους υπόσχεται ρουσφέτια.

    Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε σ' αυτόν τον αγώνα για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο και εμείς και τα παιδιά μας.

    Κατηγορία: