Βιογραφικά των υποψήφιων νομαρχιακών συμβούλων του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού για την Ανατολική Αττική

 • Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτώβριος 2006

  Αποστολάκης Σκιπίων: Γεννήθηκα το 1970 στην Αθήνα. Το 1987 κατατάχτηκα κατόπιν εξετάσεων στην Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας απ' όπου αποφοίτησα το 1989. Υπηρέτησα στην Πολεμική Αεροπορία έως το 1999 ως μόνιμος υπαξιωματικός. Τα τελευταία 6 χρόνια κατοικώ στην Κερατέα όπου διατηρώ ασφαλιστικό γραφείο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, στο όνομα της προόδου, βλέπω την περιοχή να μετατρέπεται σε ένα μέρος που κανείς από την επόμενη γενιά δεν θα θελήσει να ζήσει. Στην Αθήνα παραλάβαμε από τις προηγούμενες γενιές τσιμένο, εμείς τι θα κληρονομήσουμε στους επόμενους; Η απλή αυτή ερώτηση είναι μία από τις σοβαρότερες αιτίες της υποψηφιότητάς μου.

  Ζαχάρης Γεώργιος: Γεννημένος το 1962 με καταγωγή τις Αφίδνες Αττικής. Έχει φοιτήσει στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. personal management, ειδίκευση στην λογιστική και προγραμματισμό Η/Υ. Είναι υπάλληλος ΔΕΗ επί 24 έτη και έχει ασχοληθεί με τα αντικείμενα επιτόπιων αγορών διαχείριση υλικών, λογιστική διεκπεραίωση συμβάσεων έργων. Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Βορειοανατολικής Αττικής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

  Καλαποθαράκος Χρήστος: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. και Περιφερειάρχης Β' Αθηνών. Δραστηριοποιείται στην Ανατολική Αττική. Πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία και στο kick-boxing. Ιδιοκτήτης Γυμναστηρίων και διοργανωτής Τοπικών και Πανελλαδικών Αγώνων σε διάφορα αθλήματα. Τομέας του ο Αθλητισμός και τα έργα υποδομής για την ανάπτυξή του.

  Λάμπρου Αγγελική: Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και κατοικεί τώρα στο Λαγονήσι. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα πάνω στις υπηρεσίες της υγείας. Μέσα απο το επάγγελμα της έχει άμεση επαφή με τα προβλήματα των ανθρώπων γνωρίζοντας έτσι απο πρώτο χέρι τις πραγματικές τους ανάγκες. Θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένη η δράση κάθε ικανού πολίτη με όραμα την καλυτέρευση της ζωής μας, έτσι πήρε την απόφαση να κατέλθει υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μάκη Βορίδη Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός που υποστηρίζεται απο τον Λ.Α.Ο.Σ. Ιστοσελίδα.

  Σκόνδρα Μαρία: Κατάγεται απο την Κέρκυρα και είναι 28 ετών. Ζει μόνιμα στην Νέα Μάκρη. Απόφοιτος-Αριστούχος Θεατρικών και Μουσικών σπουδών. Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, βοηθός Σκηνοθέτη (Εθνικό και Ελεύθερο Θέατρο), στην Οργάνωση Παραγωγής και στον τομέα της Διαφήμισης γενικότερα. Παράλληλα διδάσκει Μουσική -Φωνητική και Αγωγή Λόγου. Ειδικεύεται στον Πολιτιστικό τομέα. Έχει εισηγηθεί μέρος του Πολιτιστικού Προγράμματος του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού για την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Νέας Μάκρης. Μέριμνά της ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον, η Ανεργία στους νέους.

  Θανάσης Ζαχαριάδης: Ο Θανάσης Ζαχαριάδης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και κατοικεί στην Αρτέμιδα από το 1977. Είναι επαγγελματίας εικονολήπτης, φωτογράφος και δημοσιογράφος και έχει εργασθεί στο περιοδικό «Ματιές στο μπάσκετ». Έχει φωτογραφήσει και έχει πάρει συνεντεύξεις από μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Μηνάς Γκέκος, o Νάσος Γαλακτερός ο Kώστας Παταβούκας κ.α. Είναι επίσης πρόεδρος της αυτοκινητιστικής «Λέσχης Φίλων MG Hellas», ενώ έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ σε συλλόγους της Ανατολικής Αττικής. Είναι μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. και μέχρι προσφάτως ήταν Πρόεδρος της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. για την Ανατολική Αττική. Πολιτεύεται για δεύτερη φορά ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής. Στον συνδυασμό «Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός για την Ανατολική Αττική» του Μάκη Βορίδη είναι ο εισηγητής των θέσεων του συνδυασμού που αφορούν το οδικό δίκτυο του νομού και την αθλητική υποδομή.

  Από μικρό παιδί στην Ανατολική Αττική, γνωρίζω καλά τις ανάγκες της και τις ελλείψεις της. Μεγαλώνοντας υπήρξα αθλητής του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ σε συλλόγους της Ανατολικής. Αττικής. Όλα τα χρόνια διαπίστωσα πως οι χώροι για να δραστηριοποιηθούν στον αθλητισμό τα νέα παιδιά, είναι ανύπαρκτοι. Είναι πολύ σημαντικό τα νέα παιδιά να βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό, ώστε στον ελεύθερο χρόνο τους να δραστηριοποιούνται σε υγιείς ενασχολήσεις, μακριά από την μάστιγα των ναρκωτικών, ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα της περιοχής μας. Η Ανατολική Αττική είναι μια περιοχή υποβαθμισμένη. Μπορούμε όμως να της δώσουμε την εικόνα που της αξίζει. Ο ΛΑΟΣ μπορεί. Μας περιμένει δουλειά. Θα τα καταφέρουμε.