Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

 • Δημοσιεύτηκε: 28 Απρίλιος 2012

  Φίλες και φίλοι,

  Στις προηγούμενες εκλογές με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε ως έναν από τους εκπροσώπους σας στην Βουλή των Ελλήνων. Εκεί έδωσα μάχες για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά και του νομού μας. Με ερωτήσεις και ομιλίες, ανέδειξα εθνικά και τοπικά θέματα. Αντιστάθηκα στην παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και σε υποχωρήσεις στα άλλα εθνικά θέματα.

  Έχω εργαστεί σε πολυεθνικά περιβάλλοντα εργασίας και έχω μελετήσει την ελληνική ιστορία. Γνωρίζω για τι είναι ικανός ο Έλληνας όταν έχει άξια ηγεσία. Πιστεύω στις αστείρευτες δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνισμού και ότι μόνον αυτές θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο που μας έχουν οδηγήσει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

  Στην διαδρομή μου ως βουλευτής, επέδειξα συνέπεια λόγων και έργων και έμεινα μακριά από συναλλαγές και στοές. Γι' αυτό το λόγο σας βλέπω κατάματα και σας ζητώ να με τιμήσετε για άλλη μια φορά με την ψήφο σας. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι σταθερά προσηλωμένος στον κοινό μας αγώνα, για μια Ελλάδα με εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, που θα ανήκει στους Έλληνες.

  Κατηγορία: