Δεκάδες χιλιάδες οι είσοδοι στην σελίδα μας από όλον τον κόσμο

  • Δημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2004

    Δεκάδες χιλιάδες άτομα επεσκέφθησαν την νέα ιστοσελίδα των Ελληνικών Γραμμών. Μεγάλο ποσοστό εξ' αυτών ήταν από την Τουρκία. Ο λόγος για την παρουσία των συγκεκριμένων επισκεπτών ήταν πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα NETHABER.COM, το οποίο κατήγγειλε την εφημερίδα και το κόμμα μας για την αντιτουρκική τους στάση.

    Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να προξενεί η εισαγωγή της νέας μας ιστοσελίδας, η οποία είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία FLASH και αναπαριστά την Τουρκία ως PACMAN βασισμένη στα γραφικά του ομωνύμου - ιστορικού πλέον - ηλεκτρονικού παιγνιδιού. Η εισαγωγή αυτή έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και αναμένεται σύντομα να απασχολήσει και τα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ στο ίδιο σενάριο θα βασισθεί - κατά πάσα πιθανότητα - και το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτάκι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

    Για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν μία πρόσβαση στο ΦΛΑΣ αυτό μέσα στις προσωπικές τους ιστοσελίδες, θα τοποθετηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας ειδική καταχώρηση, μέσω της οποίας θα μπορείτε να αντιγράψετε τον κώδικα και να τον επικολλήσετε στις προσωπικές σας σελίδες.

    Κατηγορία: