Δελτίο Τύπου της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» | Ελληνικές Γραμμές

  Δελτίο Τύπου της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

  Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με δώρο πολυσέλιδο ένθετο του Δημήτρη Κυριακίδη «Όχι στον Οικουμενισμό».

  Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούνιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με δωρεάν πολυσέλιδο ένθετο του Δημήτρη Κυριακίδη: «Αποκάλυψη αφυπνίσεως και εθνεγέρσεως».

  Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν πολυσέλιδο ένθετο του Αντώνη Αθανασόπουλου: «Η εθνική αλήθεια για την Μακεδονία».

  Δημοσιεύτηκε: 02 Μάρτιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με κουπόνι προσφοράς 50% στα βιβλία των εκδόσεων «Λόγχη» για όλο τον μήνα Μάρτιο και δωρεάν ένθετο με θέμα «Πνευματική θεώρηση των εκλογών».

  Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβρουάριος 2018

  Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί ο «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών με δύο μεγάλες προσφορές. Μαζί με την εφημερίδα δωρεάν για τους αναγνώστες όλης της Ελλάδος αφίσα «Ο Μέγας των Ελλήνων Αλέξανδρος».

  Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκέμβριος 2017

  Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί ο «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών με μία μεγάλη προσφορά. Μαζί με την εφημερίδα δωρεάν ένα τεύχος του περιοδικού «Ανάκτηση» ή ένα συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού «Αντίδοτο» με αφιέρωμα στην Συρία του Άσαντ που μάχεται.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. «Δεκέμβριος 1944 – Δεκέμβριος 2017: Τότε προδότες - Πάντα προδότες!». Τότε αιματοκύλισαν την Ελλάδα και ήθελαν την πατρίδα μας προτεκτοράτο της ΕΣΣΔ. Σήμερα εξοντώνουν τους Έλληνες με φόρους και ανεργία – έκαναν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο των δανειστών.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Οι Έλληνες της Χιμάρας μόνοι απέναντι στα αλβανικά ΜΑΤ κρατάνε ψηλά την Σημαία. Προσχώρηση Μίχου στην «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου. Όλο το ρεπορτάζ και η επιβεβαίωση του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπτέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. «Απαγορεύουν την παρέλαση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής. Τι φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ;» του Γιάννη Δράκου. «Οι γαμπροί της (κυβερνητικής) ευτυχίας» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Τι συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή;» Και δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτού της μέσα σε λίγους μήνες με αιχμές.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπτέμβριος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου με δωρεάν ένθετο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. «Σύνταγμα ΣΥΡΙΖΑ παγίδα για εθνικιστές και Χρυσή Αυγή» του Χρήστου Μπίσδα. «Απατηλές ονειρώξεις των δημοκρατιών» από τον Ευθύμιο Πέτρου. «Όσοι γενούν πρωθυπουργοί όλοι θα τσακιστούνε».

  Σελίδες