Δεξί Εξτρέμ

 • Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλιος 2010

  * Γράψαμε για την Μιλένα και την συνταξούλα που θα τσιμπήσει και ξεχάσαμε να παραθέσουμε τα στοιχεία για τα έσοδα και την περιουσία της, που δημοσιεύθηκαν σε κάποιο μπλογκ. Ευτυχώς, διότι, όπως απεδείχθη, τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν αφορούσαν κυρίως την περιουσία του τέως συζύγου της. Την καημένη, την αδίκησαν. Δίκιο έχει να προσπαθεί να πάρει σύνταξη.

  * Α, και για όσους αμφισβητούν αυτήν την πληροφορία, κάποιο πουλάκι μας είπε ότι έχει καταθέσει και την σχετική αίτηση σε υποκατάστημα του ΙΚΑ της Ομονοίας...

  * Μιας και ο λόγος για συντάξεις, είναι και κάποια άλλη που ετοιμάζεται για την σύνταξη. Διορισμένη από το 1977 μετά από εξετάσεις στο Υπουργείο Συντονισμού, όπου όλως συμπτωματικώς ήταν τότε υπουργός ο πατέρας της, η Ντόρα Μπακογιάννη, με τα δύο τέκνα που απέκτησε από τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Παύλο Μπακογιάννη, αν δεν κάνουμε λάθος, θα εδικαιούτο φέτος σύνταξη, εάν ήταν πάνω από εξήντα ετών.

  * Στην ιστοσελίδα της λέει ότι είναι γεννηθείσα το '54. Δεν ξέρουμε όμως τι γράφει η ταυτότητά της.

  * Κοιτώντας το βιογραφικό της Ντόρας, είδα ότι σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Προφανώς, δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, αφού το 1974 επιστρέφει στην Ελλάδα, παντρεύεται και μέσα σε δύο χρόνια αποκτά δύο παιδιά. Ερώτημα: Πώς γίνεται να αποφοιτήσει, όπως γράφει, το 1976 από την Νομική Αθηνών; Πρέπει να ήταν κορίτσι θαύμα και να περνούσε τις τάξεις δυο-δυο.

  * Θαύμα, θαύμα! Η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε το μεταναστευτικό. Ο Πάκης το ξέρει; Οργανώνουν και εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας... Μπράβο, και εις ανώτερα! Και ο Κακλαμάνης το ανακαλύπτει πρόσφατα, απ' ό,τι φαίνεται. Αλλά γιατί να μας κάνει εντύπωση; Εδώ το ανακάλυψε η Βήχου! Έτσι, έτσι! Στον δρόμο που χάραξε ο Μαυρογυαλούρος.

  * Ο φίλος μας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Κρίμα, κρίμα! Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης βγήκε τρίτος απ' το τέλος και καταϊδρωμένος. Καλά που ο Σαμαράς έχει επιβάλλει τον μηχανισμό του στο κόμμα. Φάνηκε. Στο χειροκρότημα... Αυτό που εισέπραξε ο μπούλης της Ραφήνας.


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 3ης Ιουλίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.
  Κατηγορία: