Δεξί Εξτρέμ

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλιος 2010

  * Φαγώθηκαν κάποιοι με το που άκουσαν για πατριωτικό ψηφοδέλτιο στην Αθήνα και άρχισαν να ψάχνουν σκελετούς σε ντουλάπες, ενώ δεν δίστασαν και να μιλήσουν για μη έκδοση παραστατικών κατά την είσπραξη εισφορών από φίλους της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, πράγμα που επιφέρει τεράστιες απώλειες κερδών για το ταλαίπωρο ελληνικό Δημόσιο.

  * Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι καταγγέλλοντες είναι φανατικοί σαμαρικοί, όπερ σημαίνει νεοδημοκράτες, απʼ αυτούς που πήγαν στην Νέα Δημοκρατία με καθαρά ιδεολογικά κίνητρα, ανακαλύπτοντας εκεί την πεμπτουσία του πατριωτισμού και του εθνικισμού. Λογικό βέβαια, αυτό το άγχος από μέρους τους, καθʼ ότι το ιδανικό θα ήταν να παίξει μπάλα μόνος του ο Κακλαμάνης, τον οποίον στηρίζει άλλωστε και η Νέα Δημοκρατία.

  * Σκέψου δηλαδή, τι έχει να γίνει έτσι και αποσύρει την στήριξή του στον Κακλαμάνη ο Καρατζαφέρης και κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο.

  * Για τους καλούς αυτούς «Σαμαρίτες», που σκέφτονται την πατρίδα και την πονούν, ανέσυρα ένα μάλλον δημοφιλές, ενδοκομματικά τουλάχιστον, δελτίο τύπου της ΝΔ, το οποίο στις 11 Οκτωβρίου 1994 έλεγε μεταξύ άλλων: «Ο πατριώτης έχει τουλάχιστον υποχρέωση να εκπληρώσει τις βασικές του υποχρεώσεις προς την πατρίδα, τις οποίες ο κ. Σαμαράς απέφυγε να εκπληρώσει. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους ο κ. Σαμαράς να κάνει τον υπερπατριώτη και να θεωρεί όλους τους Έλληνες ως ενδοτικούς στα εθνικά θέματα».

  * Ναι, ναι, το γνωρίζω. Έκανε θητεία 9 μήνες. Οι υπόλοιποι τότε έκαναν 27. Σαν να κάνεις σήμερα τετράμηνο δηλαδή. Πάλι τον αδικήσαμε τον Αντώνη. Μην με παρεξηγείτε παρακαλώ. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι φυγόστρατοι, ούτε οι «ολιγόστρατοι». Μόνον οι ... Πεισίστρατοι!

  * Φέρτε μου το χταπόδι να το φάω. Προβλέπω ότι η Ισπανία θα το σηκώσει κιόλας και η Βασίλισσα Σοφία θα πανηγυρίζει σε πρώτο πλάνο παγκοσμίως. Έτσι αναγκαστικά θα την δείξουν τα εγχώρια κανάλια και δη η κρατική τηλεόραση, για την οποία η πρώτη κυρία της Ισπανίας δεν αποτελεί είδηση όταν επισκέπτεται την χώρα μας. Είναι μονάρχης βλέπετε και αυτοί δημοκράτες. Αν ερχόταν κανένας Τσάβες ή κανένας Κάστρο θα ήταν πρώτη είδηση παντού, δημοκράτες γαρ...

  Κατηγορία: