Δεξί Εξτρέμ

 • Δημοσιεύτηκε: 25 Σεπτέμβριος 2010

  * Ο Τριανταφυλλόπουλος οργάνωσε μία εκπομπή για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα και για τους κατοίκους του, που σε καθημερινή βάση παλεύουν όχι απλά για την ποιότητα ζωής τους και για την διάσωση της γειτονιάς τους, αλλά για την ίδια την ζωή των ιδίων και των οικογενειών τους.

  * Ο «δημοσιογράφος», που δηλώνει αριστερός αναρχοδημοκράτης και συγχρόνως μοστράρει με τα σινιέ ρούχα του, τα κροκοδειλέ πατούμενα και τις Πόρσε Καγιέν, δήλωσε ότι είναι κατά των θρησκειών, την ώρα που και θρησκευτικό γάμο έκανε και το παιδί του βάφτισε. Ένα τεράστιο «δήθεν» είναι ο κ. Ζούγκλας, που νομίζει ότι το τρελόχαρτο με το οποίο λούφαρε από τον στρατό, του προσφέρει και το τηλεοπτικό ακαταλόγιστο.

  * Στο προχθεσινό του πανηγυράκι ήθελε και έναν εκπρόσωπο των εμπόρων. Κάλεσε λοιπόν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, τον κ. Αρμενάκη και του ζήτησε να του συστήσει κάποιον που θα μιλούσε στην εκπομπή για το παρεμπόριο. Εκείνος υπέδειξε εμένα, όμως εγώ λόγω κωλύματος ζήτησα από τον αγαπητό συνάδελφο Αποστόλη Κοκκινόπουλο, από το «Παρεμπόριο Stop!» να εμφανισθεί στην εκπομπή. Ευτυχώς!

  * Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου στην θέση του. Ο Αποστόλης όμως τον συγύρισε καλά. Μετά από το αφοπλιστικό «και ποιος είσαι εσύ που θα μου αφαιρέσεις τον λόγο;», τον ανάγκασε να φωνάξει αγανακτισμένος «ε ναι, είμαι φασίστας».

  * Έτσι είναι με τις ταμπελίτσες. Είναι αυτοκόλλητες. Κολλάνε εύκολα στον άλλον, αλλά με την ίδια ευκολία κολλάνε και πάνω σου. Απ' την αρχή της εκπομπής, αποκαλούσε την ομάδα «Παρεμπόριο Stop!» ανόητους, ηλίθιους, ανεγκέφαλους και φασιστοειδή. Συγχρόνως, προσπαθούσε αφενός να εξιδανικεύσει το Ισλάμ μέσω ενός «προέδρου των μουσουλμάνων» και αφετέρου να κάνει αβάντες στον Καμίνη και στο συριζοπασοκικό συνονθύλευμα που τον στηρίζει. Έπεσε όμως πάνω στον Αποστόλη.

  * Ο Αποστόλης έκλεισε την εκπομπή ως ο μόνος που πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα. Ήτοι: τρία τζαμιά αντί για ένα, σε Κολωνάκι, Εκάλη και Γλυφάδα. Διμερείς συμφωνίες με τις μουσουλμανικές χώρες με χρηματοδοτήσεις για την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών. Για δε το Ισλάμ είπε ότι οι γυναίκες ζουν σ' αυτό υπό καθεστώς τρομοκρατίας, αποκαλώντας τις ισλαμολάγνες θωλοκουλτουριάρες κυρίες της παρέας «βιτσιόζες». Κανείς δεν απάντησε. Ήταν αργά πια...


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 25ης Σεπτεμβρίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.
  Κατηγορία: