Διαπλοκή και Αριστερά

  • Δημοσιεύτηκε: 26 Νοέμβριος 2005

    Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τους παιάνες της Αριστεράς κατά της διαπλοκής, τις αγορεύσεις του κ. Κωνσταντόπουλου και τους αφορισμούς του κ. Αλαβάνου, τις ντιρεκτίβες του Περισσού και το ανάθεμα της κ. Παπαρήγα. Για να δείτε την ειλικρίνεια αυτών των διακηρύξεων δείτε το ακόλουθο.

    Ο ραδιοσταθμός του κόμματος της «δικτατορίας του προλεταριάτου» - ο 902 Αριστερά στα FM - έχει επίσημο μερίδιο ακροαματικότητας 1%, όπως μετριέται από την Focus, που μετράει την ακροαματικότητα όλων των ραδιοφωνικών σταθμών. Ξέρετε τι ποσοστό της συνολικής διαφημιστικής επενδύσεως στο ραδιόφωνο απορροφάει αυτό το 1%; Το 6,5%, δηλ. 5.056.762€, μόνο στο χρονικό διάστημα 1/1/05 - 30/9/05, με βάση την επίσημη καταμέτρηση της Media Services, που καταγράφει τις διαφημιστικές δαπάνες της αγοράς!

    Για να έχετε ένα μέτρο συγκρίσεως, η Λάμψη που είναι πρώτη σε ακροαματικότητα με 12,3% λαμβάνει μόνο το 7,4% των διαφημιστικών εσόδων και ο Σκάι που είναι δεύτερος με 12,2% μόλις το 8,8%. Κατά τα άλλα, η Αριστερά είναι πολέμιος της διαπλοκής. Κάτι οι διαφημιστές που πέρασαν τα νιάτα τους στην ΚΝΕ και στον "Ρήγα Φεραίο" και νιώθουν συμπόνια για τον ραδιοσταθμό της εργατικής τάξεως, κάτι οι διαφημιζόμενες εταιρίες που θέλουν να τα έχουν καλά με το «εξεγερμένο προλεταριάτο», το αποτέλεσμα είναι ότι τα ευρώ εισρέουν στον Περισσό για να ενισχύσουν το «κόμμα του Οκτώβρη». Φάτε τώρα που μπορείτε...

    Κατηγορία: