Εκδήλωση στα Τρίκαλα για το σχέδιο «Καλλικράτης»

 • Δημοσιεύτηκε: 13 Μάρτιος 2010

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαρτίου στην Πύλη η εκδήλωση της Ν.Ε. Τρικάλων για το σχέδιο «Καλλικράτης». Ομιλητής ήταν ο Γιάννης Κουριαννίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος ανέπτυξε με σαφήνεια τις θέσεις του κόμματος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος της Πύλης Κώστας Κουφουγάζος, ο οποίος απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό.

  Η επιλογή του Δήμου της Πύλης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, έγινε για να αποδείξει ο ΛΑ.Ο.Σ. ότι στέκεται πραγματικά κοντά στην ξεχασμένη περιφέρεια, και δεν την θυμάται μόνο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους δήμους του νομού.

  Παράλληλα το πρωί του Σαββάτου η Ν.Ε. και ο κ. Κουριαννίδης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με θέμα τον «Καλλικράτη», ενώ ο περιφερειάρχης του κόμματος για την Θεσσαλία Σωκράτης Δασκαλόπουλος, ανακοίνωσε την απόφαση του Προέδρου του κόμματος κ. Καρατζαφέρη, για οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών που τραυματίζονται σε ώρα καθήκοντος από αναρχικούς και λαθρομετανάστες.

  Τέλος η Ν.Ε. Τρικάλων εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της προς την δημοτική αρχή της Πύλης, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, καθώς και για την θερμή φιλοξενία.

  Κατηγορία: