Εκδήλωση τιμής στην Ζάκυνθο για τους ήρωες των Ιμίων

 • Δημοσιεύτηκε: 27 Ιανουάριος 2013

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στην Ζάκυνθο η εκδήλωση που διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου» για να τιμήσει την επέτειο των Ιμίων και την θυσία των 3 στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ζάκυνθο και αυτό μας έδωσε ακόμα πιο μεγάλη χαρά που καταφέραμε να φέρουμε την εκδήλωση εις πέρας.

  Από νωρίς το απόγευμα συναγωνιστές προσήλθαν στο τόπο της εκδήλωσης για να προετοιμάσουν και να διαφυλάξουν τον χώρο. Δεκάδες πατριώτες και εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσήλθαν εντός του χώρου της εκδήλωσης, αλλά και πέριξ αυτής.

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση την αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι απεύθυναν και χαιρετισμό, και την αντιπροσωπεία της «Εθνικής Δράσης Ηλείας» που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και οι δύο αντιπροσωπείες κατέθεσαν στεφάνι. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η «Πρωτοβουλία» είχε προσκαλέσει στην εκδήλωση τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων (Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΛΑ.Ο.Σ.), εκ των οποίων μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

  Η «Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου» θα συνεχίσει την πατριωτική της δράση πάνω από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές.

  Κατηγορία: