Επανακυκλοφόρησε ο «Ελεύθερος Κόσμος»

 • Δημοσιεύτηκε: 18 Μάρτιος 2012

  Ούτε έναν χρόνο δεν μπορέσαμε μακρυά σας και από την Κυριακή 18 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, θα είμαστε μαζί σας με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας. Τον Απρίλιο θα συμπληρώνονταν ένας χρόνος από τότε που ο «Ελεύθερος Κόσμος» σταμάτησε την κυκλοφορία του. Αλλά εμείς, πιστοί στο να πηγαίνουμε πάντα ενάντια στο ρεύμα των καιρών είμαστε και πάλι εδώ. Σε μία εποχή κρίσης, που πολλές εφημερίδες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κλείνουν, εμείς θα κάνουμε μία προσπάθεια ώστε η εθνική φωνή του «Ελεύθερου Κόσμου» να μπορεί να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ίσως γιατί είμαστε πεισματάρηδες, ίσως γιατί είμαστε συναισθηματικοί, ίσως απλά μας ανάγκασε να ξαναεκδόσουμε την εφημερίδα η αγάπη η δική σας και η συμπαράσταση όλων των φίλων και αναγνωστών του «Ελεύθερου Κόσμου» που τόσο καιρό εξέφραζαν την λύπη τους για την απουσία του. Με τιμή ένα ευρώ (φθηνότερη γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει κρίση) ανανεωμένη, με τους συνεργάτες που είχατε μάθει να διαβάζετε κάθε εβδομάδα, αλλά και με καινούριες υπογραφές, ο «Ελεύθερος Κόσμος» από την Κυριακή 18 Μαρτίου κάθε εβδομάδα θα δίνει τον αγώνα για πατριωτική ενημέρωση, ξεμπρόστιασμα αυτών που φτωχαίνουν τον λαό μας και γεμίζουν την πατρίδα μας μετανάστες, ενάντια στις πρακτικές της εξουσίας του δικομματισμού και της παραεξουσίας της Αριστεράς.

  Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και πάλι να είστε δίπλα μας, όχι μόνο πηγαίνοντας στο περίπτερο και αγοράζοντας την εφημερίδα, αλλά κυρίως με τις συνεργασίες σας, την κριτική σας, την γκρίνια σας και τις συμβουλές σας. Γιατί ο «Ελεύθερος Κόσμος» είναι μία ακηδεμόνευτη πατριωτική φωνή που εκφράζει όλους εμάς που θέλουμε μία πατρίδα ελληνική, περήφανη και δυνατή.

  Στο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 18 Μαρτίου:

  • «Να ζει κανείς» ή «Αντιναζί» στον Άγιο Παντελεήμονα; Όλα τα παραλειπόμενα και οι συγκρούσεις για την πορεία των ακροαριστερών προς το γκέτο του Αγ. Παντελεήμονα
  • Συνέντευξη με τον Κώστα Πλεύρη
  • Η «εκδίκηση» της ΕΠΕΝ: Οι πρώην αρχηγοί της νεολαίας της ΕΠΕΝ Μάκης
  • Βορίδης και Νίκος Μιχαλολιάκος στο προσκήνιο
  • Πολιτοφυλακές και ... λοιπές δημοκρατικές ευαισθησίες
  • Επώνυμα κείμενα και άρθρα από τον πατριωτικό χώρο
  Κατηγορία: