Η Βούλα Παπαχρήστου και το όνειδος της ψευδοδημοκρατίας

 • Δημοσιεύτηκε: 27 Ιούλιος 2012

  Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από την επέτειο αποκαταστάσεως της «δημοκρατίας», η οποία για εφέτος δεν έλαβε χώρα λόγω του ότι οι δήθεν αποκαταστάτες της μεταπολιτευτικής ασυδοκρατίας κόπτονται και συμπονούν τον λαό για τις δύσκολες στιγμές που οι ίδιοι φρόντισαν να διέρχεται αυτό το διάστημα, και ήρθε η απόφαση-σοκ του αποκλεισμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του στίβου Παρασκευής Παπαχρήστου από την Ελληνική (;) Ολυμπιακή Επιτροπή για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που ξεκινούν την επαύριον, με αφορμή ένα δήθεν ρατσιστικό ανέκδοτο, το οποίο η αδαής περί των πολιτικών παιχνιδιών αθλήτρια, τόλμησε αυθόρμητα να αναπαράγει μιας και κυκλοφορεί ήδη αρκετά στο Διαδίκτυο.

  Αυτό ήταν η αφορμή που περίμεναν μερικοί προκειμένου να την αποκλείσουν. Φυσικά είναι γελοίο να σκέφτεται καν ο καθείς εξ ημών ότι ένα ανέκδοτο της στέρησε την συμμετοχή, αλλά και την ενδεχόμενη διάκριση της στους Ολυμπιακούς αγώνες. Το σύστημα, που δεν αφήνει το παραμικρό να πέσει κάτω όσον αφορά τα συμφέροντα του, ανέλαβε δράση και η δεσποινίς, και άξια εκ των πραγμάτων και των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, αθλήτρια Παπαχρήστου, βρέθηκε εκτός ολυμπιακής αποστολής εν ριπή οφθαλμού.

  Εδώ οφείλω να κατακρίνω και την στάση των συναθλητών της, οι οποίοι ως πειθήνια όργανα και στρατιωτάκια ορμώμενοι ο καθείς από τα μικροσυμφέροντα του, δεν προέβαλλαν την παραμικρή αντίσταση και ακολούθησαν την Ολυμπιακή αποστολή, εγκαταλείποντας την συναθλήτρια τους στο έλεος όσων ανέλαβαν το έργο να την αποκλείσουν.

  Σιγή ιχθύος άπαντες και ο στόχος σαφής. Η παραμικρή αναφορά στην Ελλάδα ως δύναμη πολιτισμού και αθλητισμού θα πρέπει να παύσει, προκειμένου να ριχθεί στα τάρταρα για ακόμα μια φορά η Ελληνική φυλή. Ότι αναπαράγει την ψυχολογία ενός λαού χτυπημένου και προδομένου θα πρέπει να συντριβεί! Η εθνική υπερηφάνεια μας θα πρέπει να χτυπηθεί με όλα τα μέσα και ο αθλητισμός είναι ένα μέσο εθνικής ανατάσεως και συνασπισμού των εθνικών δυνάμεων. Η Ελλάς θα πρέπει από εδώ και στο εξής να μείνει στην ιστορία ως ένα κράτος-επαίτης, αποτελούμενο από επαίτες που συντηρείται με δόσεις ως ναρκομανής πόρνη και ουδείς εκ των συγχρόνων πυλώνων του Ελληνισμού, ένας εκ των οποίων και ο Ελληνικός αθλητισμός, θα πρέπει να υφίσταται και να παράγει. Όλα θα πρέπει να ριφθούν στον καιάδα της δήθεν πολυπολιτισμικότητας και στο σημερινό χωνευτήρι των λαών.

  Το χθεσινό χτύπημα στην αθλήτριά μας δεν αφορά εκείνη και μόνο. Αφορά την Πατρίδα ολάκερη, αλλά και όλες τις πατρίδες ανά τον κόσμο. Η διαφορετικότητα οφείλει κατά τους διεθνιστές να τελειώσει και σε αυτόν τους τον αγώνα προτίθενται να πράξουν ότι απεχθέστερο δύναται κανείς να φανταστεί, επιστρατεύοντας τις γελοιότερες δικαιολογίες και σερβίροντας τες ως «ανθρώπινα δικαιώματα», «δημοκρατία», «ελευθερία» κ.λπ. Το θέμα αυτό του εμπαιγμού των εννοιών, με την χρησιμοποίηση βαρύγδουπων λέξεων την κατάλληλη στιγμή, αλλά και η κατά το δοκούν χρήση μεγάλων ιδεωδών του ανθρώπινου πολιτισμού είναι το κλειδί της υποθέσεως.

  Που είναι οι «αντιρατσιστές» για το ενδεχόμενο κατάργησης του «αναγκαστικού» εκκλησιασμού από τον Σεπτέμβρη εναντίον των γηγενών Ελλήνων; Που είναι όταν η Ελληνική γλώσσα αλλοιώνεται από το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα; Που είναι όταν οι νεκροί ήρωες του Ελληνικού μετώπου της Αλβανίας παραμένουν ακόμα άταφοι; Εκεί δεν ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανθρωπάρια και ανθρωποειδή του διεθνισμού και της αριστερίστικης ιδεολογικής πλατφόρμας του;

  Όχι. Το πρόβλημα όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων δεν είναι εάν κάποιος είναι ρατσιστής. Το πραγματικό τους πρόβλημα είναι να σταματήσουμε όλοι μας να νιώθουμε Έλληνες. Κι έτσι όπως η θάλασσα γλύφει τον άγριο βράχο και τον μετατρέπει με τα χρόνια σε βότσαλο, προσπαθούν να αλλοιώσουν και να χαλαρώσουν τις αντιστάσεις μιας ολόκληρης κοινωνίας που καθημερινά πέφτει αμαχητί. Όμως να γνωρίζετε πως είτε άγριος βράχος, είτε βότσαλο, η πέτρα παραμένει πέτρα και μπορεί να κάνει την δουλειά της αν χρειαστεί!

  Κατηγορία: