Η Νεολαία σε διάταξη μάχης

 • Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκέμβριος 2006

  Το σύστημα έχει φοβηθεί. Έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως η υπόθεση ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι ένα παροδικό προσωπικό τερτίπι, δεν είναι μία φάρσα, ούτε ένα μαγαζάκι προς πώληση. Αρχίζει να διακρίνει όλο και πιο έντονη την παρουσία μας στα πολιτικά δρώμενα και να αντιλαμβάνεται ότι σύντομα - για πρώτη φορά στα τελευταία σαράντα χρόνια - θα βρεθεί με μία αμιγή ομάδα 10 - 15 Πατριωτών βουλευτών μέσα στο κοινοβούλιο. Η αρχή του τέλους του...

  Οι αντιδράσεις του προς το παρόν σπασμωδικές και πανικόβλητες. Οι γνωστές συνταγές: ενεργοποίηση των τραμπούκων του διεθνιστικού παρακράτους, φίμωση του πολιτικού μας λόγου, ενέργειες συκοφάντησης. Τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού μας στην Υπερνομαρχία και του Μάκη Βορίδη στην Ανατολική Αττική έγιναν τέσσερεις φορές στόχοι εμπρησμού και βανδαλισμών. Στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη επίθεση με μολότοφ μέρα μεσημέρι, την στιγμή που ήταν γεμάτο με πελάτες και υπαλλήλους. Τα γραφεία μας στα Πατήσια, λίγο παρακάτω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, δέχτηκαν επίθεση διακοσίων παρακρατικών, οι οποίοι ανενόχλητοι φρόντισαν να καλλιγραφήσουν και με τα συνθήματά τους στους εξωτερικούς τοίχους. Θέλετε να μιλήσουμε για έστω και μία σύλληψη δραστών των παραπάνω επεισοδίων ή να πούμε κάποιο άλλο ανέκδοτο;

  Το σύστημα φαίνεται ότι στέλνει τα μηνύματα του, συντάσσει τις δυνάμεις του και σχεδιάζει τις ενέργειές του. Δεν θα αφεθεί χωρίς αντίδραση να δεχθεί το πρώτο του σημαντικό ρήγμα. Δεν θα αφήσει με ομαλές δημοκρατικές διαδικασίες ο ελληνικός λαός να βάλει μέσα στην βουλή εκείνους που ορκίστηκαν για Ρήξη και Ανατροπή. Σε αυτές τις εκλογές θέλει να το εμποδίσει πάση θυσία. Από τις επόμενες θα φροντίσουν να το εμποδίσουν τα καταλυτικά ποσοστά των μεταναστών, που σύμφωνα με το νομοσχέδιο του κ. Παυλόπουλου θα έχουν αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα.

  Εδώ έρχεται η ευθύνη μας. Πρώτων να κατανοήσουμε την ιστορική κρισιμότητα της στιγμής, δεύτερων να ανασυνταχθούμε για να σηκώσουμε το κύριο βάρος της μάχης:

  Στις εθνικές εκλογές που έρχονται ουσιαστικά επιλέγουμε για το αν η κοινωνία μας θα παραμείνει Εθνική ή θα μετεξελιχθεί σε πολυπολιτισμική. Επιλέγουμε για το αν οι Έλληνες θα συνεχίζουν να ορίζουν ανεξάρτητοι την τύχη τους ή αν θα εξαρτώνται για αυτό από την γνώμη των λαθρομεταναστών. Επιλέγουμε για το αν στην βουλή του 2012 θέλουμε να έχουμε Αλβανικό ή Ισλαμικό πολιτικό κόμμα που θα αποτελεί τον ρυθμιστή της πολιτικής μας ζωής. Αν σε αυτές τις εκλογές δεν αναδείξουμε τον ΛΑ.Ο.Σ. σε πολιτικό ανάχωμα των -ξεκάθαρων πλέον- ανθελληνικών και αντικοινωνικών σχεδιασμών του κατεστημένου, οι ευκαιρίες πολιτικής αντίστασης του Έθνους μας θα έχουν σχεδόν εξανεμισθεί.

  Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού μπαίνει σε διάταξη μάχης. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, ο εχθρός έχει φτάσει απέναντί μας. Σε αυτές τις Θερμοπύλες θα δώσουμε την μάχη όσοι κι αν είμαστε. Πλάι - πλάι, ασπίδα - ασπίδα στήνουμε τις οργανώσεις μας. Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις του συστήματος, έτοιμοι να αντεπιτεθούμε διαδίδοντας τον πολιτικό μας λόγο και κάνοντας ξεκάθαρη την κρισιμότητα των επιλογών, μέχρι και στον τελευταίο συμπατριώτη μας. Η Νεολαία θα σηκώσει το κύριο βάρος της προσπάθειας και για αυτό πλέον προετοιμάζεται εντατικά.

  Σε αυτή την μάχη κανένας Πατριώτης δεν περισσεύει. Σε αυτή την μάχη σε θέλουμε δίπλα μας. Όσο πιο πυκνές είναι οι τάξεις μας, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η αντίστασή μας. Οι Δημοτικές Επιτροπές και οι πυρήνες της ΝΕ.Ο.Σ. σε περιμένουν να δώσεις το παρόν. Ας τους κάνουμε να ξαφνιαστούν από το μέγεθος της αντίστασης που θα συναντήσουν στην αντεπίθεση που ετοιμάζουν. Όσοι ζωντανοί, σε αυτή την κρίσιμη μάχη του Ελληνισμού!

  Κατηγορία: