Η Οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο στην υπηρεσία του λαού και του Έθνους

 • Δημοσιεύτηκε: 12 Δεκέμβριος 2013

  «Το κράτος δεν έγινε για το κράτος ειδεμή τι σκοπό θα είχε;»
  Ίων Δραγούμης

  Η τερατώδης κρίση που κλιμακώνεται στην ελληνική κοινωνία, παράλληλα με την αποσάθρωση των βασικών της δομών, της Παιδείας, της Υγείας και της Πρόνοιας, επεκτείνεται στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των πόρων και των βασικών πλουτοπαραγωγικών πηγών. Με τον τρόπο αυτό, δομείται ένα εφιαλτικό κοινωνικό περιβάλλον με μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση και δυστυχία και σφυρηλατείται ένα δυσοίωνο παρόν και μέλλον εθνικής υποτέλειας.

  Η αποτυχία της διαχειριστικής κυβερνήσεως, αποτυπώνεται στην κλιμάκωση των παραμέτρων της ζοφερής πραγματικότητας (ανεργία, ανθρωπιστική κρίση, αυτοκτονίες, φτώχεια και εξαθλίωση), αλλά και στις επί χάρτου αριθμητικές αποτυπώσεις που στοιχειοθετούν την μόνιμη οικονομική εξάρτηση-υποδούλωση στο ΔΝΤ, σε βάθος χρόνου.

  Η μετατροπή της οικονομίας από μέσο προς υπηρέτηση της ανθρωπίνης ευτυχίας και ολοκληρώσεως σε σκοπό στην υπηρεσία του οποίου μπαίνουν τα ανθρώπινα όντα και συλλογικότητες, είναι διαστροφή των φυσικών κανόνων και είναι φυσικό να παράγει δυστυχία, εκτρώματα και αδιέξοδα. Η οικονομία δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο στην υπηρεσία των αναγκών του ανθρώπου και της κοινωνίας.

  Το Εθνικό Μέτωπο, η υγιής συνισταμένη των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου και πολιτική έκφραση του ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος, θα σπάσει τον φαύλο κύκλο, επαναφέροντας την οικονομία στην πραγματική της διάσταση, θέτοντάς την στην υπηρεσία του ελληνικού λαού στην ιστορική του πορεία, του ελληνικού έθνους.

  • Με την αξιοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων.
  • Με την ανάπτυξη της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.
  • Με την επίτευξη σχετικής αυτάρκειας με απώτερο στόχο την δημιουργία προϋποθέσεων για την απαλλαγή από την καταστροφική αγκάλη του ευρώ, την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την οικονομική ανεξαρτησία της πατρίδος μας.
  Κατηγορία: