Η αποχώρηση του Στέλιου Παπαθεμελή

  • Δημοσιεύτηκε: 17 Νοέμβριος 2003

    Με την χθεσινή αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ του Στέλιου Παπαθεμελή αποδεικνύεται εμπράκτως η πάγια θέση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ότι είναι αδύνατον να συνυπάρχουν πατριώτες πολιτικοί εντός των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

    Όσοι συνεχίζουν να βρίσκονται εντός των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου απλώς στηρίζουν, συνειδητά πλέον, μία διεθνιστική και αντιλαϊκή εξουσία, που αναπαράγει μόνο τα συμφέροντα των ξένων πατρώνων της. Οι δικαιολογίες και τα ψέματα τελείωσαν. Ή με το έθνος και τον λαό, ή με τους εκπροσώπους της ξενοκρατίας.

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με συνέπεια και σοβαρότητα αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια για την συγκρότηση ενός ιδεολογικού και πολιτικού πατριωτικού πόλου στην Ελλάδα. Για μία νέα κοινωνική σύνθεση δυνάμεων που θα υπερασπισθούν χωρίς συμβιβασμούς την εθνική κυριαρχία και την δημοκρατία. Ελπίζουμε ότι και ο κ. Παπαθεμελής θα αγωνισθεί πλέον προς αυτή την κατεύθυνση. Διότι στη ζωή και στην πολιτική δεν πάνε ποτέ χαμένες οι μάχες που δίνεις, αλλά οι μάχες που φοβάσαι να δώσεις, συμβιβαζόμενος με την παρακμή.