Η διεθνιστική τρομοκρατία και ο αγώνας της Φ.Ο.Σ.

 • Δημοσιεύτηκε: 19 Οκτώβριος 2008

  Ένας από τους βασικούς πυλώνες της ιδεολογικής κυριαρχίας της διεθνιστικής Αριστεράς στην Ελλάδα, είναι αυτός του πνευματικού χώρου των Πανεπιστημίων. Η κυριαρχία των γκρουπούσκουλων της Άκρας Αριστεράς, η πολιτική βία κατά κάθε ιδεολογικού αντιπάλου, η ανάδειξη στις διοικήσεις των σχολών των πιο διεθνιστών καθηγητών, η μετατροπή του ασύλου ιδεών σε άσυλο εγκληματιών, μετέτρεψε τα πανεπιστήμια σε μία ανθελληνική και αντιεπιστημονική ζούγκλα, όπου η επιβίωση του κάθε φοιτητή εξαρτάται από την άδεια του ισχυρού φοιτητοπατέρα, του συναλλασσόμενου καθηγητή, του αναρχοτραμπούκου αστυνομικού σκέψεως.

  Φοιτητοπατέρες, που μιλούν για την ελεύθερη έκφραση των ιδεών, λειτουργούν αντιδημοκρατικά, παράνομα και αυθαίρετα, δίχως καταστατικούς κανόνες, ακριβώς για να είναι ανεξέλεγκτοι. Με τις πλάτες καθηγητών και πρυτάνεων εκδιώκουν συμφοιτητές τους, επιβάλλουν δικούς τους κανόνες, λυμαίνονται ή καταστρέφουν την περιουσία του πανεπιστημίου, πωλούν τα «κονέ» τους αγοράζοντας ψήφους...

  Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, οι ηρωικοί φοιτητές της Φ.Ο.Σ. έχουν ορθώσει το ανάστημά τους, δημιουργώντας μέσα σε έναν χρόνο, ό,τι που μαζικό έχει κάνει στα Πανεπιστήμια ο Πατριωτικός χώρος την τελευταία 35ετία. Πέρυσι τέτοια εποχή η Φ.Ο.Σ. υπήρχε σε τρείς σχολές, ενώ φέτος υπάρχει ήδη σε 25, δημιουργώντας μία εκρηκτική γεωμετρική ανάπτυξη. Αυτό όμως έχει κινητοποιήσει την πανεπιστημιακή αστυνομία σκέψεως, τους τραμπούκους δηλαδή της Άκρας Αριστεράς, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την καταστολή της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσα στα Πανεπιστήμια:

  Στις 6 Απριλίου 2008, κατόπιν πρότασης των ΕΑΑΚ την οποία στήριξε ουσιαστικά η ΔΑΠ, απαγόρευσαν στην Φ.Ο.Σ. Νομικής να κατέλθει στις φοιτητικές εκλογές, με το έτσι θέλω, χωρίς να στηρίζονται σε κανέναν καταστατικό κανόνα, με περίσσευμα θράσους, ψεύδους και παρατυπίας, προχωρώντας με «δημοκρατικά» επιχειρήματα, στην πρώτη απαγόρευση φοιτητικής παράταξης κοινοβουλευτικού κόμματος, στην μεταπολίτευση.

  Στις 16 Απριλίου 2008, με κουβαλιτούς αναρχοτραμπούκους από τα Εξάρχεια, οι ακροαριστεροί της Νομικής Αθηνών, προσπάθησαν να σταματήσουν διαμαρτυρία και εντυποδιαννομή των φοιτητών της Φ.Ο.Σ. που διαμαρτύρονταν για την σταλινική απαγόρευση της παράταξής τους.

  Στις 4 Ιουνίου ομάδα ακροαριστερών τραμπούκων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδραμαν με κράνη και ρόπαλα από το «αντιεξουσιαστικό στέκι Παντείου», χτύπησαν ομάδα φοιτητών και νέων που μοίραζαν φυλλάδια της Φ.Ο.Σ. εντός του Παντείου, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.

  Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναλάμβαναν την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης και απειλούσαν άμεσα την σωματική ακεραιότητα κάθε φοιτητή που θα εξέφραζε δημόσια τις ιδέες της Φ.Ο.Σ. Παρ' όλα αυτά η πρυτανεία του Παντείου συνεχίζει να τους παρέχει χώρους του πανεπιστημίου για να λειτουργούν ως στέκια, γιάφκες και βάσεις εξόρμησης τρομοκρατικών επιθέσεων.

  Στις 24 Σεπτεμβρίου 2008 ομάδα 15 ανδρείων τραμπούκων των ΕΑΑΚ επιτέθηκε κατά δύο φοιτητριών της Φ.Ο.Σ. που μοίραζαν οδηγούς σπουδών για τους πρωτοετείς φοιτητές. Οι θρασύδειλοι Σταλινίσκοι φτύνοντας, σπρώχνοντας και βρίζοντας, προσπάθησαν να καταστείλουν τον ... «φασιστικό» κίνδυνο των δύο κοριτσιών, οι οποίες τους απάντησαν όπως έπρεπε.

  Ο αγώνας της Φ.Ο.Σ. στα Πανεπιστήμια μόλις άρχισε, και οι ελεύθεροι Έλληνες φοιτητές δεν πρόκειται να σταματήσουν μπροστά στην τρομοκρατία των κατασταλτικών μηχανισμών του πολιτικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου. Οι ΦΟΣίτες και οι ΦΟΣίτισες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους, και να νικήσουν.

  Κάθε πατριώτης φοιτητής όμως πρέπει να πάρει θέση. Η τουριστική θέαση του αγώνα της Φ.Ο.Σ., από πατριώτες νέους, πρέπει να τελειώνει. Πρέπει ο καθένας να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίζει να πλέει στα πελάγη της θεωρητικής ρέμβης, ή να δηλώσει παρόν σε αυτή την κρίσιμη μάχη. Στο 6939-199333 και στο fos-edu.gr περιμένουμε κάθε νέα και κάθε νέο που μπορεί να συνταχθεί μαζί μας, σε μία πορεία που θα αλλάξει τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

  Αγώνας στην πράξη
  Λευτεριά στα Ελληνικά Πανεπιστήμια
  Κατηγορία: