Η κατάρρευση του «Πολυ-πολιτισμού»

 • Δημοσιεύτηκε: 08 Νοέμβριος 2005

  «Ιντιφάντα μεταναστών στην Γαλλία» είχε ως πρώτο θέμα το δελτίο ειδήσεων του Mega στις 5 Νοεμβρίου, για να συμπληρώσει την επομένη ότι «οι Γάλλοι πολίτες ζητούν την επέμβαση του στρατού». «Το Θέμα» στις 6 Νοεμβρίου έγραφε: «Βαγδάτη θυμίζουν τα προάστια του Παρισιού. Στην Ελλάδα αυτό το πρόβλημα δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το εκρηκτικό σημείο». Την ίδια ημέρα, στο Παρίσι, ο πρόεδρος Σιράκ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για να αντιμετωπίσει την κατάσταση!

  Αν έβλεπε κανείς τα δελτία ειδήσεων θα νόμιζε ότι οι τρομοκράτες του Μπιν Λάντεν κτύπησαν μαζικά την Γαλλία. Και όμως, αυτά τα πρωτοφανή έκτροπα προκλήθηκαν από τους έως χθες «ενσωματωμένους μουσουλμάνους μετανάστες», οι οποίοι είναι Γάλλοι πολίτες δευτέρας και τρίτης γενεάς! Η κοινωνική πραγματικότητα όμως αποδεικνύει περίτρανα την κατάρρευση της πολυ-πολιτισμικής ουτοπίας, γέννημα του Αριστεράς του Μάη του '68, που προσπάθησε να αντικαταστήσει την «δικτατορία του προλεταριάτου» με μία νέα ουτοπία: τον πολυ-πολιτισμό.

  Η Ελλάς έχει σήμερα πάνω από 1,5 εκ. μετανάστες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα. Με τεράστια «συμβολή» στην αύξηση της εγκληματικότητος και της ανεργίας. Αλλοιώνοντας την δημογραφική ομοιογένεια της Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Ποια είναι τα μέτρα που πήραμε προκειμένου να αποφύγουμε τις σκηνές του Παρισιού; Απολύτως κανένα. Και όμως, οι Έλληνες πολίτες θέλουν η Πολιτεία να λάβει επειγόντως μέτρα κατά της μεταναστεύσεως σε ποσοστό άνω του 80%.

  Στον αντίποδα όμως της θελήσεως των πολιτών, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ ζήτησαν να δοθεί «δικαίωμα ψήφου» στους μετανάστες στις δημοτικές εκλογές! Επειδή ο ΣΥΝ θα τεθεί εκτός κοινοβουλίου στις επόμενες εκλογές αναζητεί κανέναν «αλβανικό ψήφο» μπας και διασωθεί. Τα μέτρα που μπορούν να παρθούν είναι απλά:

  1. αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων
  2. απέλαση των παρανόμων μεταναστών βάσει του υφιστάμενου νόμου
  3. σχεδιασμός μίας μεταναστευτικής πολιτικής η οποία θα υπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής οικονομίας

  Η εφαρμογή του νόμου, η φύλαξη των συνόρων και η αποφυγή στο μέλλον μίας «ιντιφάντας μεταναστών στην Αθήνα» είναι υποχρέωση της Πολιτείας έναντι των πολιτών. Όλα τα άλλα αποκρύπτουν το πρόβλημα και θα οδηγήσουν την πατρίδα μας στον όλεθρο.