Η 4η Οκτωβρίου και εμείς, ο ΛΑ.Ο.Σ.

 • Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτώβριος 2009

  Η ΝΔ σε λίγες ημέρες θα βρεθεί ξανά στα έδρανα της αντιπολιτεύσεως. Θα είναι η γνωστή «δεξιά παρένθεση». Ο κ. Καραμανλής ηττήθηκε όχι από το ΠΑΣΟΚ και τον Γ.Παπανδρέου, αλλά από τις φοβίες και την ατολμία του. Τα νεφελώματα του «μεσαίου χώρου» και του «κοινωνικού Κέντρου» κατέρρευσαν. Και μαζί τους κατέρρευσαν και οι διακηρύξεις για την «επανίδρυση του κράτους», την καταπολέμηση της διαφθοράς κ.ο.κ.

  Στις 4 Οκτωβρίου ηττάται ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ. Γιατί θα πρέπει όμως να ηττηθούμε και εμείς μαζί τους; Και όταν λέω «εμείς» εννοώ τους πατριώτες, τους δεξιούς, αλλά και τους ανθρώπους που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι συνέδεσαν την πορεία τους μαζί μας. Όλους εμάς που θέλουμε μία νέα κοινωνική σύνθεση, με γνώμονα την υπεράσπιση του έθνους και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

  Εμείς δεν θέλουμε να ηττηθούμε. Διότι αγαπάμε την Πατρίδα και τον πολιτισμό μας, διότι θέλουμε μία κοινωνία με συνεκτικούς δεσμούς, διότι ζούμε από την εργασία μας και όχι παρασιτικά, διότι έχουμε αξίες και ιδανικά. Και όλα αυτά δεν τα εκχωρούμε στους εντολοδόχους του πολιτικού κατεστημένου. Δεν εκποιείται ο πατριωτισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη.

  Στις 4 Οκτωβρίου θα δώσουμε την δική μας θετική απάντηση, ψηφίζοντας τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Αυξάνοντας σημαντικά την κοινωνική μας παρουσία και την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Διεκδικώντας την τρίτη θέση από το ΚΚΕ. Δίνοντας ελπίδα και υπερηφάνεια στους Έλληνες.

  Στις 5 Οκτωβρίου θα είμαστε πάλι εδώ, όπως ήμασταν και πριν. Θα είμαστε όμως περισσότεροι, δυνατότεροι, αποφασιστικότεροι. Θα αναγκάσουμε το πολιτικό σύστημα να θυμηθεί ξανά την χαμένη λέξη της «Πατρίδας» και την αξία της κοινωνίας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει στις 4 Οκτωβρίου να στηρίξουμε τα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.

   

  Με τους Έλληνες για την Ελλάδα!

  Κατηγορία: