Θριαμβευτική η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Μάκη Βορίδη στην Ραφήνα

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Οκτώβριος 2006

  Στο κατάμεστο ξενοδοχείο «Αύρα» της Ραφήνας ο υποψήφιος Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης και ο συνδυασμός «Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός για την Ανατολική Αττική» πραγματοποίησαν την κεντρική προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Παρά την καταρρακτώδη βροχή και το κρύο πάνω από 600 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού και κατέκλυσαν τις αίθουσες του ξενοδοχείου, δίνοντας έναν πανηγυρικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

  Την εκδήλωση παρουσίασε ο Άγγελος Γιάννος, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνων-Πειραιώς Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο εκδότης και υποψήφιος Νομάρχης Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, ο ταξίαρχος ε.α. και υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς Παναγιώτης Θεοδωρακίδης, ο πρέσβης επί τιμεί και αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γεώργιος Γεωργίου, ο γ.γ. του ΛΑ.Ο.Σ. Μιχάλης Βάρδας, ο εκδότης της Α1 και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Θανάσης Μυλωνόπουλος. Ήταν παρόντες επίσης ο δήμαρχος Αρτέμιδος κ. Πουλάκης και ο τέως δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος. Όλοι επεσήμαναν την μεγάλη αγωνιστική δράση του Μάκη Βορίδη όλα αυτά τα χρόνια, κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες, και μετέφεραν τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Γιώργου Καρατζαφέρη από την Θεσσαλονίκη. Παράλληλα τόνισαν την μεγάλη πολιτική σημασία και συμβολική αξία που θα έχει το αποτέλεσμα των εκλογών στην νομαρχία Ανατολικής Αττικής για τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.

  Στην ομιλία του ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην αυτόδιοικητική πρόταση του συνδυασμού του, τονίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική: περιβαλλοντικές καταστροφές από λατομεία, ΧΥΤΑ, λύματα και ρυπογόνες βιομηχανίες, ελλείψεις σε βασικές υποδομές, όπως νοσοκομεία, άναρχη οικιστική δόμηση και έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού. Παράλληλα, στην Ανατολική Αττική συναντούμε αυξημένα προβλήματα λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας και απουσία στοιχειώδης αστυνομεύσεως της περιοχής, αφού ελάχιστοι αστυνομικοί προσπαθούν να καλύψουν μεγάλες γεωγραφικά περιοχές. Όλα αυτά τα προβλήματα μεγεθύνονται από την απουσία παρεμβατικής πολιτικής του νυν νομάρχη κ. Κουρή. Οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου, εκτός από φορείς αποτυχημένων διεθνιστικών ιδεολογιών, είναι και αποτυχημένοι διαχειριστές. Παράλληλα μετακυλύουν τις ευθύνες τους στην κεντρική εξουσία, της οποίας όμως την πολιτική στήριξη επιδιώκουν και αποδέχονται προεκλογικώς, αντί να την καταγγείλουν!

  Ο Μάκης Βορίδης όμως αναφέρθηκε και στην πολιτική πρόταση του συνδυασμού, που είναι και πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ., λέγοντας: «ο δικός μας συνδυασμός εντάσσεται σε μία ευρύτερη στρατηγική αναπτύξεως του πατριωτικού κινήματος. Εμείς εκφράζουμε της δυνάμεις της εθνικής αντιπολιτεύσεως, τις δυνάμεις που αντιμάχονται το ανθελληνικό και ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο. Δεν συναινούμε στην εθνική και κοινωνική παρακμή. Δεν θέλουμε να ενσωματωθούμε στο πολιτικό σύστημα. Δεν είμαστε ΚΚΕ ή ΣΥΝ. Είμαστε η πατριωτική αντίσταση στον πολυπολιτισμό, την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, στην αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας, στον τουρκικό επεκτατισμό, στην κοινωνική και οικονομική παρακμή των Ελλήνων εργαζομένων. Δώστε τον αγώνα μαζί μας για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή».

  Ο Μάκης Βορίδης έκλεισε την ομιλία του, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του συνδυασμού του, ο οποίος αποτελείται από την πρωτοπορία των αγωνιστών πατριωτών στην Ανατολική Αττική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος του ψηφοδελτίου του Μάκη Βορίδη είναι γύρω στα 42 έτη και ότι εκπροσωπούνται σχεδόν όλοι οι δήμοι και κοινότητες του νομού.

  Με το πέρας της ομιλία του ο Μάκης Βορίδης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου, τα οποία αποτελούν και δέσμευση όλων μας ότι ο αγώνας μας αποτελεί την μόνη εγγύηση για την εθνική αναγέννηση της Ελλάδος. Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης είναι το καλύτερο προμήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου. Τον λόγο έχουν πλέον οι Έλληνες πατριώτες!

  Μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από την ομιλία του Μάκη Βορίδη.