Κοινή εκδήλωση Βορίδη - Καραθάνου στο Ελληνικό

 • Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπτέμβριος 2009

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε κέντρο της παραλιακής οδού στο Ελληνικό, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου η κοινή προεκλογική συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Μπάμπη Καραθάνου (Β' Αθηνών) και Μάκη Βορίδη (Περιφέρεια Αττικής). Την εκδήλωση παρακολούθησαν άνω των 2000 ατόμων, ενώ παρέστη πλήθος προσωπικοτήτων και πολιτευτών του ΛΑ.Ο.Σ.

  Στην ομιλία του ο Μπάμπης Καραθάνος επικέντρωσε στους λόγους για τους οποίους ο ίδιος αλλά και πλήθος άλλων νεοδημοκρατών αποφάσισαν να ενταχθούν στον ΛΑ.Ο.Σ., δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ποτέ δεν μετακινήθηκε από τις ιδέες και τις αξίες, στις οποίες πίστευε, εν αντιθέσει με την Νέα Δημοκρατία και την ηγεσία της, η οποία εγκατέλειψε τον πατριωτισμό και την Δεξιά.

  Ο Μάκης Βορίδης εξήγησε στους προσκεκλημένους του ότι το ψευτοδίλημμα Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ είναι ψευδές, αφού η ίδια η ΝΔ παρέδωσε την κυβέρνηση στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σε όσους λένε ότι η ψήφος στον ΛΑ.Ο.Σ. στερεί από την Νέα Δημοκρατία την κυβέρνηση, απήντησε ότι ισχυρός ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή σημαίνει πλήγμα στον δικομματισμό. Κατηγόρησε, τέλος, τον πρωθυπουργό ότι την ώρα που πιέζει τους δεξιούς ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει ήδη κυβερνητική συνεργασία με τον Γιώργο Παπανδρέου.

  Οι δύο υποψήφιοι αποθεώθηκαν σε μία εκδήλωση που απετέλεσε την επιτυχέστερη από όσες πραγματοποιήθηκαν απ' όλα τα κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο.

  Κατηγορία: