ΛΑ.Ο.Σ. και State Department

 • Δημοσιεύτηκε: 18 Νοέμβριος 2005

  Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες που δόθηκε προσφάτως στην δημοσιότητα είχε πολλές κατηγορίες εναντίον της Ελλάδος. Μεταξύ των άλλων όμως είχε και μία ψευδή αναφορά στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Έγραφε η έκθεση: «ο ΛΑ.Ο.Σ. προωθεί τον ριζοσπαστικό εθνικισμό, τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» και αντιμετώπιζε το κόμμα μας με διάθεση εχθρική και προκατειλημμένη.

  Δεν θα μπω τώρα στο σκεπτικό με ποια εξουσιοδότηση το Αμερικανικό ΥΠ.ΕΞ. κάνει κατά καιρούς εκθέσεις για παραβιάσεις των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών», όταν η Αμερική εξολόθρευσε τους γηγενείς Ινδιάνους, έριξε 2 ατομικές βόμβες και ήταν η τελευταία χώρα που κατήργησε την σκλαβιά στον μαύρο πληθυσμό της. Από πού δηλαδή αντλούν οι Η.Π.Α. την ηθική τους νομιμοποίηση για τέτοιου είδους εκθέσεις;

  Κατηγορεί όμως η έκθεση τον ΛΑ.Ο.Σ για «ριζοσπαστικό εθνικισμό». Μα, ο όποιος, «ριζοσπαστικός εθνικισμός» υπάρχει στην περιοχή μας προέρχεται από τον Αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό, ο οποίος απεργάζεται την αλλαγή των συνόρων με την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και την προσάρτηση της «Τσαμουριάς»! Στην ίδια κατεύθυνση και ο «ριζοσπαστικός εθνικισμός» των Σκοπίων, ο οποίος αναπολεί την επιστροφή των κομιτατζήδων. Για να μην μιλήσουμε για τον «ριζοσπαστικό εθνικισμό» της Τουρκίας. Και όλα αυτά υπό τις ευλογίες και την υποστήριξη των Η.Π.Α.

  Η Ελλάς στερείται όχι μόνο «ριζοσπαστικού εθνικισμού», αλλά και του στοιχειώδους πατριωτισμού. Ο ΛΑ.Ο.Σ. αγωνίζεται για την αφύπνιση της εθνικής αξιοπρέπειας των Ελλήνων και την προστασία του Ελληνισμού από τον «ριζοσπαστικό εθνικισμό» των γειτόνων μας. Γείτονες, που κοιμήθηκαν την μία ημέρα με την βασιλεία, ξύπνησαν την επομένη με κομμουνισμό και τώρα ανακάλυψαν το «άγαλμα της Ελευθερίας».

  Αντί λοιπόν οι Η.Π.Α. να «ανησυχούν» για την πολιτική του ΛΑ.Ο.Σ., να ασχοληθούν με τους τρομοκράτες του UCK που ελέγχουν το λαθρεμπόριο στα Βαλκάνια, με τα ναρκω-δολλάρια των Σκοπίων και τον μιλιταρισμό των Τούρκων στρατηγών. Δεν μπορεί ο πατριωτισμός του ΛΑ.Ο.Σ. να ποινικοποιείται την ίδια ώρα που ο «ριζοσπαστικός εθνικισμός» των «άλλων» επιβραβεύεται. Ο ΛΑ.Ο.Σ. επίσης δεν είναι ούτε αντισημιτικός, ούτε ρατσιστικός. Ας αφήσουμε λοιπόν τα «παπαγαλάκια» της Νέας Τάξεως να λένε το ποίημά τους. Εμείς θα υπερασπισθούμε την ελευθερία του Ελληνικού Έθνους με κάθε κόστος.

  Κατηγορία: