Μήνυμα λαού για ... εθνική συνέχεια

  • Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλιος 2004

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο Πρόεδρος του αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τον ομοσπονδιακό προπονητή για την χαρά που έδωσαν με τις επιτυχίες τους στο ελληνικό έθνος.

    Ελπίζουμε η μοναδική αυτή επιτυχία να μην αποτελέσει απλά παρένθεση στην πορεία που η χώρα μας ακολουθεί, αλλά να σταθεί προάγγελος, τόσο για την επιτυχία της επερχόμενης ολυμπιάδος αλλά και της ανθίσεως του ελληνικού πολιτισμού, του Αθλητισμού, των Γραμμάτων και των τεχνών, κάτι που η Ελλάς τόσο έχει ανάγκη.

    Η αποτελεσματικότητα των "ασήμων" Ελλήνων αθλητών, έναντι αδρά αμειβομένων μεγαθηρίων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δείχνει ότι ο λαός μας, όποτε το επιθυμεί μπορεί να αποδεικνύει ότι είναι μικρός, μόνον ως προς τον πληθυσμό και την έκταση της χώρας μας. Ελπίζουμε με την καρδιά μας να αυξηθούν οι αφορμές για να μπορεί ο Ελληνισμός ενωμένος να πανηγυρίζει σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη, όπως μετά από αυτήν την μεγάλη νίκη.

    Ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, κ. Μάκης Βορίδης, ευχαριστεί κάθε παίκτη ξεχωριστά για την μεγάλη του προσφορά και συγχαίρει τον Γερμανό ομοσπονδιακό προπονητή για την μεγάλη του συμβολή στην ανάδειξη της χώρας μας σε ένα άθλημα που ποτέ δεν μας είχε δώσει τέτοιες χαρές. Ο κ. Βορίδης, συμπλήρωσε ότι "η αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου σ' αυτήν την επιτυχία, πρέπει να εκληφθεί από την κυβέρνηση αυτής της χώρας ως έμμεσο μήνυμα ανάγκης και απαίτησης του ελληνικού λαού για εθνική πολιτική και εθνική συνέχεια".