Μας εξαπάτησε ο κ. Καρατζαφέρης!

 • Δημοσιεύτηκε: 11 Δεκέμβριος 2003

  Οι "Ελληνικές Γραμμές" έλαβαν και δημοσιεύουν την επιστολή της "Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αποστασιοποιημένων & Ανεντάκτων τέως Στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ." την οποία υπογράφει ο πρώην προέδρος της Ν.Ο. Κορίνθου του ΛΑ.Ο.Σ. Βασίλειος Μιχαλόπουλος. Αν και οι "Ελληνικές Γραμμές" δεν μπορούν να ελέγξουν όλα τα λεγόμενα του κ. Μιχαλόπουλου, την δημοσιεύουμε διότι αποτελούν καταγγελία ενός σημαντικού στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ. και αναφέρονται σε καταστάσεις που δεν συνάδουν με την δομή και την ιδεολογία ενός πατριωτικού κόμματος, όπως ισχυρίζεται ότι είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. Αφήνουμε τις κρίσεις και τα σχόλια στους αναγνώστες μας. Αγαπητέ πατριώτη και συναγωνιστή,

  Σας αποστέλλεται συνημμένως η Ανακοίνωσις, την οποία εκδώσαμε και διανείμαμε στα ΜΜΕ μετά το πέρας της ενημερωτικής συνεντεύξεως τύπου, που έδωσε η Επιτροπή μας στο ξενοδοχείο "Κόρινθος" της πόλεως Κορίνθου, την 22α Νοεμβρίου 2003. Προέβημεν στις αναγραφόμενες καταγγελίες κατά του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και δηλώσεις, που οι τελευταίες υπέχουν και θέσιν διακηρύξεων. Επίσης, αναφέρονται οι καταστατικές θέσεις και ο σκοπός συστάσεως της Επιτροπής αυτής. Ήδη, η Επιτροπή μας περιλαμβάνει τέως στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ από την Μεσσηνία, Κορινθία, Αττική, Μαγνησία, Λάρισα, Πιερία.

  Όλοι μας είχαμε συστρατευθεί στον ΛΑ.Ο.Σ. από αγνά πατριωτικά αισθήματα και ανησυχίες δια την επικρατούσα κατάστασιν στην πατρίδα και το διαβρωνόμενο Έθνος μας, νομίσαντες ότι επρόκειτο δια μια ειλικρινή προσπάθεια εκ μέρους του Προέδρου του Γ.Καρατζαφέρη. Δυστυχώς όμως εξαπατηθήκαμε!

  Έχει πλέον καταστεί εμφανές ότι, ο Πρόεδρος δεν απέδωσε καμία σημασία στην επιλεκτικότητα στελεχών. Τουναντίον, με την συμπεριφορά του ενθάρρυνε τις υπονομεύσεις των πρωτίστως ενταχθέντων, μεταλλάζων συν τω χρόνω τον ΛΑ.Ο.Σ. Η όλη απόδοσις της κομματικής του μηχανής από οργανωτικής και επικοινωνιακής απόψεως, αν μη τι άλλο, ουδόλως άπτεται του ύψους των περιστάσεων, καθώς και του μεγέθους της υποτιθεμένης αποστολής του, την οποία εγώ τουλάχιστον είχα εκλάβει ως παλιγγενεσιαρχική και εθνεγερτική για το επαπειλούμενο και υπό πολυσχιδή υποτέλεια ευρισκόμενο Έθνος μας, θεωρήσας την «προσπάθεια» αυτή ως ένα έσχατο ανάχωμα Εθνικής Αντιστάσεως. Μετά από αυτές τις θλιβερές εμπειρίες, εκλογικεύοντες και λαμβάνοντες εκ των υστέρων υπ’ όψιν το παλαιοκομματικό πολιτικό του παρελθόν, δυστυχώς τον υπερεκτιμήσαμε. Από πατριωτικό κόμμα "συναγωνιστών", απεδείχθη ένα των ανταγωνιστών!

  Καθίσταται πλέον έκδηλο ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν χρειάζεται, αλλά κυρίως ούτε θέλει ανιδιοτελείς, αγνούς, συνάμα και ικανούς πατριώτες ως ποιοτικά στελέχη στο κόμμα του, παρά μόνον χρησιμοθηρικώς τους εκάστοτε αφελείς από αυτούς μαζί με τους υπονομευτές που ο ίδιος υπέθαλψε.. Δυστυχώς, καταφαίνεται ότι, αυτό είναι ένα από τα ίδια, υπέχει και θέσιν μίας ελεγχομένης ασφαλιστικής βαλβίδος στα ετεροκίνητα πολιτικά δρώμενα της καταπροδομένης πατρίδος μας, καπηλεύοντας τόσον έντεχνα τις πατριωτικές ιδέες το θρησκευτικό συναίσθημα και την επιφερθείσα δυστυχία του απροστάτευτου λαού μας!

  Εάν συμφωνείτε με την Ανακοίνωσίν μας, επικοινωνήσατε μαζί μας δια περαιτέρω ενέργειες ως προς την διεύρυνσιν αυτής της Ανέντακτης Επιτροπής σε πανελλαδικό επίπεδο και την ευόδωσιν των ευαγών και ανιδιοτελών σκοπών της, οι οποίοι δεν είναι αντεκδικητικοί ή προσωπικοί, αλλά ακραιφνώς Εθνικοί. Η απώτερη αποστολή της μπορεί να είναι η δημιουργία ενός γνήσιου, ενωτικού, ανέντακτου και ανεξάρτητου Εθνικού Φορέως, μη προσωποπαγούς, ο οποίος θα αποτελέσει ένα βατήρα συσπειρώσεως των Εθνικών Δυνάμεων. Η μέσω της Επιτροπής ανάλυσις, κατάδειξις και στηλίτευσις του «φαινομένου Καρατζαφέρη» ίσως αποσοβήσει την χειροτέρα επίπτωσιν της διαφαινομένης εξελίξεώς του, δηλαδή την μεγίστη απογοήτευσιν που θα λάβει ο Λαός μας και την δικαιολογημένη πλέον καχυποψία του σε ένα μελλοντικό αληθινό πατριωτικό κίνημα, όταν αναπόφευκτα αποδειχθεί ο πραγματικός σκοτεινός του ρόλος!

  Δια την Συντονιστική Επιτροπή Αποστασιoποιημένων τέως Στελεχών ΛΑ.Ο.Σ

  Ο εκπρόσωπος

  Βασίλειος Κ. Μιχαλόπουλος

  Τέως Πρόεδρος Μητροπολιτικής Επιτροπής Κορινθίας Τέως Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

  Η Συντονιστική Επιτροπή Αποστασιοποιημένων τέως Στελεχών Κορινθίας, Μεσσηνίας, περιλαμβάνουσα τέως μέλη Κ.Ε. & Μητροπολιτικών Επιτροπών των νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Πιερίας & Μακεδονίας του κόμματος «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» ΛΑ.Ο.Σ., συμφώνως με τον σκοπόν, περιεχόμενον και το πνεύμα της ενημερωτικής συνεντεύξεως τύπου που έδωσε στο ξενοδοχείον "Κόρινθος" της πόλεως Κορίνθου, την 22α Νοεμβρίου 2003 προβαίνει στις κάτωθι καταγγελίες - δηλώσεις:

  • Καταγγέλλει τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη δια:
  • Αντιδεοντολογική συμπεριφορά, όσον αφορά την απαξιωτικήν αντιμετώπισιν των ανιδιοτελών πρωτοκλήτων στελεχών, όταν αυτά κρίνονται από τον ίδιον ως αναλώσιμα.
  • Πολιτική απρέπεια, σχετικώς με τον εξαναγκασμόν αποχωρήσεως λόγω ευθιξίας και αξιοπρεπείας όσων αγνών στελεχών αντιλαμβάνονται τον σκοτεινόν ρόλον του συν τοις άλλοις και δια την ενορχηστρωμένη κάλυψιν του εκλιπόντος «δεξιού» χώρου.
  • Αντιδημοκρατική νοοτροπία και αυταρχισμό, καθ’ ότι η Κεντρική Επιτροπή και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του ουδέποτε έχουν συνέλθει, ούτε τα περισσότερα από τα μισά από τα αποστασιοποιηθέντα μέλη αμφοτέρων έχουν ποτέ αναπληρωθεί.
  • Υπονόμευσιν και βαθμιαία αντικατάστασιν των επισήμων Μητροπολιτικών Επιτροπών με την υπόθαλψιν των παρασκηνιακώς δρώντων με σκοπόν την στελεχειακή μετάλλαξιν του ΛΑ.Ο.Σ.
  • Δολοπλοκίες εις βάρος των εκάστοτε θεωρουμένων ως ανεπιθυμήτων.
  • Συκοφαντία με άκρα χυδαιολογία και υβρεολογία από τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχει, κατά των αντιδρώντων από τους απελθόντες ή παραγκωνισθέντες, που επιδρούν τρομοκρατικά και αποσκοπούν στην φίμωσιν των υπολοίπων στελεχών. Αυτή η πρωτοφανής δια πολιτικό αρχηγό απρεπέστατη συμπεριφορά καταδεικνύει το επίπεδον και ποιόν του, καθώς και την ασυνέπειά του, αφού άτομα τα οποία είχε πολλές φορές εκθειάσει δημοσίως τώρα τα διαπομπεύει!
  • Προσβολή της Ηθικής Τάξεως των πραγμάτων και αδιαφορίας του περί αποκαταστάσεώς της.
  • Οριζόντιες οικογενειοκρατικές αντιλήψεις, με αναξιοκρατική προώθησιν συγγενών του.
  • Αντιφατικότητα και πολιτική αγυρτεία ως προς τις προγραμματικές του δηλώσεις, κυρίως όσον αφορά τα Εθνικά Θέματα και ανακολουθία των επαγγελιών, θέσεων και πράξεών του.
  • Την παραπλάνησιν του λαού μας με ένα άκρατον λαϊκισμόν, διότι υπόσχεται πράγματα, που τα περισσότερα είναι ανέφικτα βάσει των επικρατουσών κατοχικών - παγκοσμιοποιητικών συνθηκών, όπως η ανατροπή του τραπεζικού κατεστημένου, νομισματική αποκατάσταση, κλπ.
  • Καπήλευσιν των πατριωτικών ιδεωδών και του θρησκευτικού συναισθήματος του λαού μας.
  • Λειτουργεί ως μία ελεγχόμενη ασφαλιστική βαλβίδα δια τον εγκλωβισμόν των πατριωτών και γενικώς των δικαίως αγανακτισμένων.
  • Δηλώνει και διακηρύττει ότι:
  • Τα μέλη της παραμένουν ανέντακτα εις τον πατριωτικόν χώρον και δεν πρόκειται να ενταχθούν σε κανένα πολιτικό κόμμα, εάν αυτό δεν είναι ειλικρινές και ακραιφνές ως προς τα Εθνικά Ιδεώδη.
  • Έχει θέσει ως σκοπόν να αγωνισθεί ανιδιοτελώς ως ανεξάρτητος εθνικός φορέας δια την επιβίωσιν του Ελληνικού Έθνους, καθώς και την προστασία του καταστρατηγημένου Συντάγματος και του εγκαταλειμμένου Λαού μας από κάθε επίβουλο ή εχθρό, εσωτερικό ή εξωτερικό.
  • Δεν είμαστε μεταπράτες πατριωτισμού, ούτε καταχραστές της ανείπωτης δυστυχίας του λαού μας.
  • Αποχωρήσαμε οικειοθελώς λόγω των ανωτέρω και δεν μας εκδίωξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  Οι ανωτέρω δηλώσεις υπέχουν και θέσιν διακηρύξεων, οι οποίες αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους του καταστατικού και σκοπού υπάρξεως της Επιτροπής μας, η οποία μπορεί να διευρυνθεί και από όσους άλλους πατριώτες ασπάζονται τις Αρχές, Αξίες και καταστατικές θέσεις αυτής.

  Ο λόγος υπάρξεως της Επιτροπής αυτής εκτός της κυρίας πατριωτικής αποστολής της είναι η ανάλυσις και στηλίτευσις του ... «φαινομένου Καρατζαφέρη», δια την ενημέρωσιν των αγνών πατριωτών σχετικώς με την διαδραματιζομένη αποπλάνησιν μέσω της «πατριωτικής» επικλήσεως.

  Η Συντονιστική Επιτροπή Αποστασιoποιημένων τέως Στελεχών ΛΑ.Ο.Σ.

  Κατηγορία: