Μεγάλη συγκέντρωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα

 • Δημοσιεύτηκε: 04 Ιούνιος 2004

  Πολύ επιτυχημένη η προεκλογική συγκέντρωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα, το Σάββατο 5 Ιουνίου. Σε μία κατάμεστη Πλατεία Κολοκοτρώνη ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης παρουσίασε τις προεκλογικές θέσεις του πατριωτικού κινήματος, δίνοντας έμφαση στην απόρριψη της Τουρκίας ως μέλους της ΕΕ, τασσόμενος εναντίον της μειώσεως της ισχύος του εθνικού κράτους και τοποθετούμενος υπέρ της Ευρώπης των Εθνών, στην οποία τα ατομικά δικαιώματα συνυπάρχουν με την εθνική ελευθερία.

  Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι είναι απαράδεκτη η θέση του κ. Καραμανλή υπέρ της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη, θέση ταυτόσημη με αυτή των Σημίτη - Παπανδρέου. «Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Βορίδης, ο κ. Καραμανλής δεν έχει πάρει έως σήμερα κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της λαθρομεταναστεύσεως, αλλά ούτε κατά του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚικού κράτους, το οποίο ζει και βασιλεύει ακόμη και σήμερα. Αν θέλουν οι Ελληνες πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ψηφίσουν πατριωτικά στις ευρωεκλογές. Και αυτό το εξασφαλίζει η ψήφος υπέρ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ».

  Το πόσο σημαντική είναι η καταξίωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ εντός του ευρύτερου Ευρωπαϊκού πατριωτικού κινήματος, φαίνεται και από την παρουσία στην συγκέντρωση του αντιπροέδρου του Εθνικού Μετώπου Γαλλίας και ευρωβουλευτού Καρλ Λανγκ. O κ. Λανγκ μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Ηγέτη 6.000.000 Γάλλων πατριωτών Zαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος «επαίνεσε τον αγώνα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για μία ισχυρή και αποτελεσματική Ευρώπη. Χαιρετίζω στο πρόσωπο του Μάκη Βορίδη και των αγωνιστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ το σύγχρονο Ελληνικό εθνικιστικό κίνημα», δήλωσε ο κ. Λεπέν.

  Οι εκατοντάδες Ελληνικές σημαίες, οι φωτοβολίδες και ο παλμός των Ελλήνων πατριωτών στην συγκέντρωση, μόλις λίγες ημέρες μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 'Ακρας Αριστεράς εναντίον νέων συναγωνιστών μας, δείχνει ότι το πατριωτικό κίνημα δεν πτοείται από την διεθνιστική τρομοκρατία, η οποία έχει την ανοχή του επισήμου κράτους!

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις 13 Ιουνίου θα βγει περισσότερο ενισχυμένο από κάθε άλλη φορά, θέτοντας τις βάσεις για ένα ισχυρό και σοβαρό εθνικιστικό κίνημα. Στις λίγες ημέρες που απέμειναν ας εντείνουμε τον αγώνα μας, υπερασπιζόμενοι το έθνος, τον πολιτισμό και την ελευθερία μας.

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: η πατριωτική επιλογή!