Μετά τα μέτρα, η αγωνία, η ταπείνωση και η υποτέλεια συνεχίζονται

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμβριος 2012

  Η απόφαση της κυβερνήσεως να εγκρίνει όλα όσα επέβαλλαν οι δανειστές, οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Καμία ελπίδα για ανάταξη της οικονομίας δεν προκύπτει μετά την ψήφιση των μέτρων.

  * Το χρέος παραμένει σε τέτοιες διαστάσεις που η εξυπηρέτησή του είναι αδύνατη.

  * Η προσδοκία για ανασυγκρότηση της οικονομίας βασίζεται σε ευχές και εκκλήσεις, κανένα σχέδιο δεν υπάρχει, ούτε καμία αντικειμενική δυνατότητα.

  * Η φτώχεια, η ανεργία, η καταστροφή του επιχειρηματικού ιστού, αποτελούν πραγματικότητα που δεν μπορεί αναστραφεί ακολουθώντας την ίδια συνταγή που υπαγορεύουν η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

  * Η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία που ευθέως πλέον αδιαφορεί για την τύχη του λαού και άρα είναι επιβεβλημένη η σύγκρουση.

  Το Εθνικό Μέτωπο, μακριά από τις κυρίαρχες αντιλήψεις του μεταπολιτευτικού συστήματος, με την βεβαιότητα ότι η πατρίδα χρειάζεται σχέδιο, ρήξεις και αποφάσεις εκτός του διεθνούς πλαισίου αφού αυτό δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει ούτε την επιβίωση του πληθυσμού, προτείνει την εθνική διέξοδο. Σήμερα, όχι αύριο. Κάθε μέρα που περνά τροφοδοτεί την ανθρωπιστική κρίση και αποστερεί την πιθανότητα ανάκαμψης.