Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΝΕ.Ο.Σ. Λάρισας για την ΕΟΚΑ

 • Δημοσιεύτηκε: 02 Απρίλιος 2011

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. Λάρισας με θέμα την ΕΟΚΑ το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και η αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά μέχρι έξω, αποδεικνύοντας στην πράξη την ανοδική πορεία του κόμματος μας.

  Την παράσταση έκλεψαν οι νεολαίοι του κόμματος όπου με τον ενθουσιασμό και δυναμισμό τους έκαναν αισθητή την παρουσία τους τόσο μέσα στην αίθουσα όσο και στον περιβάλλοντα χώρο κατά την προσέλευση τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν τα εύσημα όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση καθώς και τα ευμενή σχόλια των τοπικών ΜΜΕ.

  Πριν την έλευση του Προέδρου συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο βουλευτής Λάρισας κ. Ροντούλης παρέδωσε στον βουλευτή Σερρών και πρόεδρο του Συλλόγου Μνήμης Γεωργίου Γρίβα-Διγενή κ. Πολατίδη οικογενειακές φωτογραφίες του γάμου των γονιών του, με κουμπάρο τον Γρίβα.

  Στην συνέχεια με την είσοδο του Προέδρου επικράτησε πανδαιμόνιο απ' τα συνθήματα των νεολαίων και τα χειροκροτήματα των υπόλοιπων παρισταμένων.

  Η ομιλία του Προέδρου επικεντρώθηκε στα εθνικά ζητήματα και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε εκλογές άμεσα ώστε η χώρα να απεγκλωβιστεί από τα λάθη και τις παραλήψεις της υπάρχουσας κυβέρνησης. Στη συνέχεια ανέπτυξε τις προτεραιότητες του κόμματος στον οικονομικό τομέα και ειδικότερα στις εξελίξεις στα θέματα των τραπεζών, στα θέματα αγροτικής πολιτικής και για το ενιαίο μισθολόγιο. Βαρύτητα έδωσε στον επαναπατρισμό των κεφαλαίων που βρίσκονται σε τράπεζες του εξωτερικού. Και κλείνοντας υποστήριξε ότι η πατρίδα μας με 1.500.000 ανέργους δεν μπορεί να φιλοξενεί 3.000.000 λαθρομετανάστες.

  Ως ΝΕ.Ο.Σ. Λάρισας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Πρόεδρο και τους Βουλευτές του κόμματος μας που παρέστησαν στην εκδήλωσή μας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα πιστοί στα ιδανικά και τις αξίες του έθνους και της φυλής μας.