Με τον ΛΑ.Ο.Σ. για την Πατρίδα

 • Δημοσιεύτηκε: 07 Ιανουάριος 2007

  Το 2007 θα είναι το έτος των Ελλήνων πατριωτών. Η είσοδος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα αλλάξει ουσιαστικά τα πολιτικά δεδομένα. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο θα πιεσθεί η νέα κυβέρνηση, στα εθνικά θέματα προς μία πατριωτική κατεύθυνση και σε κοινωνικό επίπεδο προς μία φιλολαϊκή πολιτική. Είναι σίγουρο ότι θα ενταθεί κατά πολύ ο έλεγχος του πολιτικού κατεστημένου και η οφειλόμενη - προς τον λαό - λογοδοσία του.

  Θα δωθεί η δυνατότητα στον Ελληνικό λαό που βιώνει την διαφθορά και την παρακμή του πολιτικού κατεστημένου να αντιδράσει, σε όλους που δυσανασχετούν με τις πελατειακές σχέσεις μίας παρασιτικής κομματοκρατίας, η οποία χρησιμοποιεί την δημοκρατία και την λαϊκή ετυμηγορία ως προκάλυμμα της οικονομικής και πολιτικής της εξουσίας. Τα ήθη ακολουθούν τον νόμο της βαρύτητος, όταν τα αφήνεις πέφτουν.

  Τρεις οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα και αρκετές άλλες «προμηθεύουν» τους υπουργούς και τους βουλευτές. Θυμάστε κάποιον απογόνο του Αντενάουερ, του Ντε Γκωλ, του Κολ, της Θάτσερ, του Μιτεράν, του Γκονζάλες να κληρονόμησε την θέση του πατέρα του; Κάντε την αντίστοιχη σύγκριση στην Ελλάδα. Οι έδρες στην χώρα μας μεταβιβάζονται από πατέρα σε υιό ή κόρη, αλλά πάντα μένουν στην οικογένεια! Στην Ελλάδα καταργήσαμε την «κληρονομική διαδοχή» της Συνταγματικής Βασιλείας και την αντικαταστήσαμε με την «κληρονομική διαδοχή» της βουλευτικής έδρας, κάνοντας τον Ελληνικό λαό συνένοχο στον εκμαυλισμό του.

  Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αποτελεί σήμερα την μόνη φωνή αντιστάσεως στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πολιτικός που δίνει μάχες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την ώρα που οι υπόλοιποι Έλληνες ευρωβουλευτές κάνουν απλώς δημόσιες σχέσεις. Στον ΛΑ.Ο.Σ. αγωνίζονται σήμερα στελέχη προερχόμενα από όλο το πολιτικό φάσμα, από τον Εθνικιστικό χώρο έως την Αριστερά. Και όλοι παλεύουν για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή. Για μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Για μία Δημοκρατία με εθνικό και κοινωνικό περιεχόμενο. Για την Ευρώπη των Εθνών και των Λαών. Ενάντια στην μονοκρατορία των ΗΠΑ και την διεθνιστική γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

  Ποια δικαιολογία έχουμε για να απέχουμε από αυτό τον αγώνα; Πίσω από ποια πρόφαση θα κρύψουμε την δειλία μας να αγωνισθούμε για την Ελλάδα που αξίζει να ζούμε; Το παραμύθι «να φύγει το κακό ΠΑΣΟΚ» τελείωσε μαζί με τις ατελείωτες «νομιμοποιήσεις» των λαθρομεταναστών του κ. Παυλόπουλου, τις κουμπαριές του κ. Καραμανλή με τον Ερντογάν, τα απαράδεκτα βιβλία ιστορίας της κ. Γιαννάκου, την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα του κ. Πολύδωρα. Σήμερα κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν βλέπει ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Η μόνη εθνική και κοινωνική εναλλακτική είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.

  Ο ΛΑ.Ο.Σ. μας δίνει την τελευταία ευκαιρία να γίνουμε πολίτες και όχι υπήκοοι. Να νιώσουμε ξανά την υπερηφάνεια του να είσαι Έλληνας. Την δύναμη του Ελληνικού πολιτισμού. Ας αδράξουμε αυτή την ευκαιρία.

  Κατηγορία: