ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Γκρίζους Λύκους, "Αττίλα" και Σκοπιανούς στο Ευρωκοινοβούλιο!

  • Δημοσιεύτηκε: 16 Μάρτιος 2006

    Οι Γκρίζοι Λύκοι, η φασιστική οργάνωση που προπηλακίζει τον Πρόεδρο της Ευρωβουλής, που πετά αυγά και πέτρες σε ευρωβουλευτές, που σκότωσε τον Ισαάκ και Σολωμό, που καίει το ομοίωμα του Πατριάρχη, που προπηλακίζει ιερείς και ραβίνους και τόσα άλλα - είναι για τους ευρωβουλευτές μια ... "δημοκρατική οργάνωση"! Αυτό προκύπτει από την ψηφοφορία στην Ευρωβουλή για την Έκθεση του κ. Μπροκ σχετικά με την διεύρυνση της ΕΕ, όπου καταψηφίστηκε η σχετική τροπολογία του Γ.Καρατζαφέρη, ενώ και οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν την καταδίκη της οργάνωσης αυτής και συντάχθηκαν με την άποψη ότι η εθνικιστική αυτή οργάνωση ... δεν είναι φασίστες! Ας σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ διέπραξε και κάτι άλλο: καταψήφισε και την τροπολογία Καρατζαφέρη για την απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων και των εποίκων από την Κύπρο!

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (στο οποίο μετέχει η ΝΔ) ζήτησε - για 2η συνεχόμενη φορά, μετά και τη γνωστή ψηφοφορία στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής - να μην ψηφισθεί η τροπολογία Καρατζαφέρη για την μη χρήση του ονόματος "Μακεδονία" από τους Σκοπιανούς, κάτι που αν υπερψηφιζόταν θα έδινε ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην ελληνική πλευρά.

    Θα πρέπει να υπογραμμισθεί ότι το ΠΑΣΟΚ και η μεγάλη πλειοψηφία της ΝΔ υπερψήφισαν το τελικό κείμενο της Έκθεσης του κ. Μπροκ, η οποία περιλαμβάνει και την εντελώς απαράδεκτη ρύθμιση ότι "το ζήτημα του ονόματος δεν αποτελεί εμπόδιο για την περαιτέρω ενσωμάτωση της ΠΓΔΜ στην Ευρώπη"!