Οι «γιορτές» της Μακρονήσου

  • Δημοσιεύτηκε: 25 Αύγουστος 2003

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αναρωτιέται γιατί οι εκδηλώσεις νίκης της Δημοκρατίας εναντίον του ερυθρού ολοκληρωτισμού στον Γράμμο και στο Βίτσι θεωρούνται εορτές μίσους, ενώ οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις στη Μακρόνησο αποτελούν «νίκη της Δημοκρατίας».

    Να υπενθυμίσουμε ότι η Μακρόνησος είναι αποτέλεσμα των κεντρώων κυβερνήσεων του Γ.Παπανδρέου, του Θ.Σοφούλη και του Ν.Πλαστήρα. Και αυτό σε συνέχεια της πολιτικής του Ελ.Βενιζέλου που κατεδίωξε την κομμουνιστική δράση με το Ιδιώνυμο το 1929.

    Οι «γιορτές» της Μακρονήσου χρησιμοποιούνται από την Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από τα πραγματικά εθνικά και κοινωνικά προβλήματα του και να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια. Η δημοκρατία, η ελευθερία και η εθνική κυριαρχία, που και αυτοί απολαμβάνουν, είναι αποτέλεσμα της νίκης του Ελληνικού Στρατού ενάντια στην κομμουνιστική ανταρσία του 1946-49. Αυτό ας το κρατήσουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου που ετοιμάζονται να δώσουν το παρόν τους στην φιέστα της Μακρονήσου.

    Η αξιοθρήνητη ΝΔ και ο κ. Καραμανλής φέρουν τεράστια ευθύνη νομιμοποίησης αυτών των εορτών, καθώς πρωτοστάτησαν το 1974 στην λοβοτομή της εθνικής μας μνήμης. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αφήνει τους αριστερούς να απολαύσουν μόνοι τους τις κρατικοδίαιτες φιέστες τους. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την δημιουργία ενός Μετώπου εθνικής αντιπολιτεύσεως ενάντια στην διεθνιστική Αριστερά και την ΝΔ, για μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη και ισχυρή.