Οι τρομοκράτες της Αριστεράς ξανακτύπησαν!

  • Δημοσιεύτηκε: 28 Μάιος 2004

    Μόλις πριν 2 ημέρες το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κατήγγειλε την «προσπάθεια της Αριστεράς να δημιουργήσει κλίμα και συνθήκες ιδεολογικής και φυσικής τρομοκρατίας εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του Μάκη Βορίδη, με αφορμή την εκδήλωσή μας στο Μαρούσι. Δεν πέρασε μία ημέρα και οι τραμπούκοι-τρομοκράτες της Αριστεράς κτύπησαν.

    Συγκεκριμένα, 15 ακροαριστεροί κτύπησαν σε ενέδρα με λοστούς 3 μέλη της Νεολαίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που κολλούσαν αφίσες για τις ευρωεκλογές στην οδό Θηβών, στις 2:30 το πρωί. Το αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός των μελών του Ε.Μ. και η μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Αυτή η τρομοκρατική επίθεση φανερώνει για άλλη μία φορά ότι οι οργανώσεις της Αριστεράς λειτουργούν ως φυτώρια τραμπούκων και τρομοκρατών. Σε αυτές τις οργανώσεις γαλουχήθηκαν και οι τρομοκράτες της 17Ν.

    Ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης σε σχετικές δηλώσεις του κατήγγειλε την Αριστερά ως ηθική αυτουργό αυτής της επιθέσεως και την Πολιτεία που συνεχίζει να αδιαφορεί στην παράνομη δράση αυτών των οργανώσεων, οι οποίες καλύπτουν την τρομοκρατική τους δράση πίσω από τον «αντιρατσισμό»! Ο πρόεδρος της Νεολαίας (Ν.Ε.Μ.) Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, μεταξύ των τραυματισθέντων, δήλωσε ότι «οι Έλληνες πατριώτες δεν πτοούνται από την αριστερή τρομοκρατία, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα υπερασπισθεί το Έθνος και την Ελληνική κοινωνία. Όση βία και να χρησιμοποιήσει η Αριστερά δεν θα νικήσει τις εθνικές ιδέες. Η θέση της Αριστεράς είναι στα σκουπίδια της ιστορίας. Εκεί την έστειλαν οι λαοί που υπέστησαν την βία και τον ολοκληρωτισμό της».

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δηλώνει πως αυτές οι ενέργειες δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον αγώνα μας. Στις 13 Ιουνίου οι πατριώτες θα ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τα αποκαΐδια της Αριστεράς θα λάβουν την απάντηση από τον Ελληνικό λαό.