Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί με κύριο θέμα τον αφοπλισμό των Ελλήνων

 • Δημοσιεύτηκε: 01 Μάρτιος 2013

  Μην χάσετε στον «Ελεύθερο Κόσμο» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου, την έρευνα σχετικά με τις προσπάθειες αφοπλισμού όλων των Ελλήνων πολιτών, που προωθούν μέσω των περιορισμών στο κυνήγι, την αλλαγή στον νόμο περί κατοχής κυνηγετικών όπλων και την ανάκληση των όπλων των εφέδρων στα σύνορα. Ποιοι και γιατί το θέλουν; Αποκλειστική συνέντευξη με εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών Συλλόγων Ελλάδας.

  Διαβάστε ακόμη για τις συνέπειες που θα έχει για την χώρα μας η συνθήκη «Δουβλίνο 2» στο θέμα της μετανάστευσης και την μάχη της Αριστεράς για την επαναφορά των διατάξεων του νόμου Ραγκούση.

  Ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλά στην εφημερίδα μας για τα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας.

  Ποιά είναι η Αλβανίδα τραγουδίστρια που βρίζει την Ελλάδα, αλλά έρχεται για «αρπαχτές» στην χώρα μας.

  Φοβού τον Ολάντ και τις φρεγάτες που φέρνει. Μία ανάλυση για τις εξελίξεις στο θέμα της ΑΟΖ, τις φρεγάτες και το πώς οι σοσιαλιστές της Γαλλίας θέλουν να βάλουν την Τουρκία στην Ευρώπη.

  Γράφουν ακόμη στον «Ελεύθερο Κόσμο» οι Σπύρος Χατζάρης, Χρήστος Γούδης, Ηλίας Πολατίδης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Χρήστος Χαρίτος και άλλοι.

  Μαζί με τον «Ελεύθερο Κόσμο» στην Αθήνα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του ιστορικού Δημήτρη Μιχαλόπουλου «Κωνσταντίνος ΙΒʼ, βασιλεύς των Ελλήνων», μία σύντομη βιογραφία του στρατηλάτη, του εθνικού διχασμού και μία εξήγηση της λατρείας που είχε γιʼ αυτόν, μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού.

  Στην περιφέρεια θα κυκλοφορήσει το CD «Τα τραγούδια του ΕΔΕΣ» με τα εμβατήρια της εθνικής αντιστασιακής οργάνωσης του Ναπολέοντα Ζέρβα.

  Κατηγορία: