Ο «Χασάν» από μπογιατζής λεωφορειοπειρατής

 • Δημοσιεύτηκε: 06 Ιανουάριος 2005

  Ίσως ο Αλβανός λεωφορειοπειρατής χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Χασάν» να μην συνειδητοποιούσε την τραγική ειρωνεία που επεφύλασσε στους θιασώτες της αποτυχημένης «ανοιχτής μεταναστευτικής πολιτικής». Μέχρι τώρα αυτό το όνομα μας παρέπεμπε όλους στον μελαμψό μετανάστη, που υποδυόμενος τον φιλήσυχο και εργατικό αλλοδαπό ελαιοχρωματιστή, καλούσε μέσα από τα τηλεοπτικά σποτάκια όλους τους λαθρομετανάστες να νομιμοποιηθούν καθησυχάζοντας τους Έλληνες ότι «θα είναι καλύτερα για όλους μας». Έτσι, μέσα από την τεράστια διαφημιστική καμπάνια, το όνομα «Χασάν» έφτασε να γίνει το συνώνυμο του «οικονομικού μετανάστη» στην πατρίδα μας. Ο «Χασάν» όμως της λεωφορειοπειρατείας του Γέρακα, ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο καταλυτικό τρόπο, ότι τελικά η μεταναστευτική πολιτική που με φανατισμένη επιμονή και αδιαλλαξία ακολουθούν οι ποικιλόχρωμοι διεθνιστές που μας κυβερνούν, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή «για όλους μας».

  Και αυτό διότι όπως εκατοντάδες φορές έχουμε επισημάνει, η ανεξέλεγκτη εισβολή παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, και η εκ των υστέρων νομιμοποίησή τους στερεί από την Ελληνική κοινωνία την δυνατότητα και το δικαίωμα του ελέγχου και της επιλογής για το ποιοι και πόσοι θα εισέλθουν και θα εγκατασταθούν στην χώρα μας. Οι αριστεροί και δεξιοί διεθνιστές, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους για «έναν κόσμο χωρίς σύνορα, χωρίς Έθνη, όπου όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να εγκατασταθούν σε όποιο σημείο του πλανήτη θέλουν», εξαναγκάζουν την Ελληνική κοινωνία σε έναν επώδυνο πειραματισμό τα αποτελέσματα του οποίου αρνούνται κιόλας να δουν. Επιπλέον δε, δεν διστάζουν να προκαλούν, καθυβρίζοντας τον Ελληνικό λαό ως «ρατσιστή και άξεστο» επειδή δεν μπορεί να ανεχθεί την εισαγόμενη εγκληματικότητα, την ανεργία, την υποβάθμισή της γειτονιάς του, την διάλυση των σχολείων από συμμορίες λαθρομεταναστών, τον ανθελληνισμό των Αλβανών.

  Φυσικά τον φόβο που θα νιώσουν αύριο οι κάτοικοι του Μαραθώνα, όταν θα δουν να μπαίνουν στο ΚΤΕΛ τους δύο Αλβανοί με σακίδια, καμία διεθνιστική ιδεοληψία δεν θα μπορέσει να τον σβήσει. Διότι αυτός ο φόβος (η «ξενοφοβία» όπως απαξιωτικά τον ονομάζουν οι εκ της Εκάλης και εκ του ασφαλούς ορμώμενοι «εθνοπατέρες» μας), δεν παράγεται από καμία θεωρία ανωτερότητας ή κατωτερότητας των φυλών, από κανένα δηλαδή ρατσισμό. Παράγεται από μία κοινωνική πραγματικότητα που καθιστά τους Έλληνες πολίτες καθημερινά ομήρους μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Ομήρους του φόβου, της ανασφάλειας και των ορέξεων των πάσης φύσεως, προέλευσης και ποινικού ιστορικού λαθρομεταναστών.

  Η κυβέρνηση της ΝΔ, παρά τις όποιες κρυφές ή φανερές επιθυμίες των ψηφοφόρων της, δείχνει να ακολουθεί την ίδια - αν όχι χειρότερη- μεταναστευτική πολιτική με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Όσοι ήλπιζαν ότι «μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ο Καραμανλής θα διώξει τους λαθρομετανάστες», ξυπνούν απότομα από τα νομοσχέδια των υπουργών της ΝΔ που προβλέπουν την νομιμοποίηση πολλών ακόμα χιλιάδων λαθρομεταναστών, αλλά και την ποινικοποίηση της «ρατσιστικής» συμπεριφοράς των Ελλήνων. Έτσι σύμφωνα με τον νέο νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση (της ΝΔ επαναλαμβάνω για να μην ξεχνιόμαστε), κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί την εκμίσθωση του προς ενοικίαση διαμερίσματος του σε κάποιον αλλοδαπό διότι θα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για ρατσισμό, γεγονός που θα επισείει βαριές ποινές. Το ίδιο και όσοι θα αρνούνται να προσλάβουν κάποιον αλλοδαπό στην δουλειά τους. Και το καλύτερο είναι ότι για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά, και μόνο για αυτές τις περιπτώσεις, θα έχει ο κατηγορούμενος την υποχρέωση να αποδείξει την αθωότητα του (!!!). Δηλ. πρακτικά ο όποιος λαθρομετανάστης θα μπορεί να σε καταγγείλει για ρατσιστική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να υποχρεούσαι εσύ απέναντι στις δικαστικές αρχές να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ξεχνάμε τις αγγελίες που κατέληγαν με την πρόταση «αποκλείονται αλλοδαποί», και πιθανόν να ξεχάσουμε και άρθρα σαν αυτό αφού οι συντάκτες τους θα βρίσκονται κάτω από την λαιμητόμο της κατηγορίας διάδοσης «ρατσιστικών ιδεών».

  Ο «Χασάν» λοιπόν αφού εισήλθε παράνομα και ανεξέλεγκτα στην χώρα μας, είναι πολύ πιθανών εκτός από μπογιατζής να έχει και το ταλέντο του λεωφορειοπειρατή. Ειδικά τώρα που οι δουλειές περιορίζονται και η εξαθλίωση της ανεργίας γιγαντώνεται, γιατί κάποιοι να μην ενδώσουν σε αυτόν τον πειρασμό; Το χειρότερο που θα πάθουν θα είναι το να γίνουν κεντρικοί ήρωες ταινιών που θα τιμά το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, και αγάλματα στην Αλβανία. Έως τότε και οι εκτός του ΚΤΕΛ Έλληνες θα βρίσκονται κάτω από την ομηρία των «αντιρατσιστικών» νόμων της Ν.Δ. που δεν θα τους επιτρέπουν ούτε να κοιτάξουν λοξά κάποιον λαθρομετανάστη. Καλή απελευθέρωση...

  Κατηγορία: