Ο «νταβατζής» της Μεσογείου και οι «πατριώτες»

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Δεκέμβριος 2012

  Στον τουρκικό όμιλο Dogus, πούλησε η Lamda Development το 50% των μετοχών της μαρίνας του Φλοίσβου. Οι «φιλότιμες» προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει τελευταίως για τον εκτουρκισμό του ελληνικού λαού, μέσω του «Σουλεϊμάν» και πολλών άλλων τουρκικών σειρών μέσω των τηλεοπτικών διαύλων, συνεχίζονται τώρα και στον τομέα της Οικονομίας.

  Μετά την μαζική εισβολή λαθρομεταναστών (μέσω Τουρκίας και με τις «ευλογίες» των ελληνικών κυβερνήσεων, πάντα), ξεκινάει στην πατρίδα μας μια δεύτερη πιο επικίνδυνη και πιο οδυνηρή, κατά την γνώμη μου, εισβολή: Η οικονομική διείσδυση. Εδώ, το ελληνικό κράτος δεν χρειάζεται να δώσει τις «ευλογίες» του, διότι οι «νόμοι τις αγοράς» είναι αυτοί που καθορίζουν το «παιχνίδι». Εκτός κι αν θεωρήσουμε ως «ευλογία» την ανάπτυξη που υποσχέθηκαν οι 153 «γενναίοι», κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, που υπερψήφισαν το 3ο μνημόνιο.

  Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό καθ' αυτό το γεγονός. Ότι δηλαδή, μια χώρα η οποία φέρεται ως «νταβατζής» της Μεσογείου, μας «πυροβολεί κατά ριπάς» σε όλα τα επίπεδα στα πλαίσια ενός ακήρυχτου πολέμου κι εμείς δεν αντιδρούμε στο όνομα μιας ασαφούς οικονομικής ευμάρειας. Ούτε το ότι οι πολιτικοί και τα στελέχη της κυβέρνησης θα χειροκροτήσουν την πώληση και θα μας την παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα της «σωστής» πολιτικής που ακολουθούν φέρνοντας ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα. Το χειρότερο όλων είναι ότι κινήσεις σαν αυτές, βρίσκουν υποστηρικτές μέσα στο λαό, ο οποίος ανεξαρτήτως κοινωνικής και επαγγελματικής θέσης, περιμένει τον οποιονδήποτε «σωτήρα» κι ας είναι και Τούρκος, Εβραίος, εξωγήινος...

  Η πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια, με τα 3 μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, αρχίζει να αποδίδει καρπούς: ο «ναρκομανής» λαός παρακαλεί για την «δόση» του και κάνει τα πάντα για να την εξασφαλίσει, από όποιον «έμπορο» μπορεί. Το κράτος, το οποίο οφείλει να φερθεί ως γονέας, αντί για την «αποτοξίνωση», επιλέγει να κάνει το «βαποράκι». Και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να πιάσει καλή τιμή. Τίποτε άλλο. Και το κάνει, λέει, γιατί αυτό επιτάσσει το ... πατριωτικό της καθήκον.

  Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα κράτος που φορολογεί τα παιδιά, την στιγμή που η βιολογική επιβίωση του λαού μας είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος που μας απειλεί άμεσα. Ωραίος πατριωτισμός! Ο «νταβατζής» της Μεσογείου πανηγυρίζει!

  Κατηγορία: