Ο Γιάννης Κουριαννίδης στο Interni

  • Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτώβριος 2006

    Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι συνυποψήφιοι στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Γιώργου Kαρατζαφέρη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Kουριαννίδης, Mαρία Kαμπέρη, Παναγιώτης Kαράμπελας, Oρέστης Aγγελίδης, Γιάννης Tσουλφάς, Δημόκριτος Φωτιάδης, Λαμπρινή Bάββα και Στέλλα Aγριογιάννη, καθώς και οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Tσιπίδη για την Nομαρχία Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Λιώτης και Γιώργος Tσιακμάκης. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο της πισίνας του καφέ - μπαρ Interni, στην νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006 και παρέστησαν εκατοντάδες φίλοι των υποψηφίων, που δήλωσαν την συμπαράσταση προς τα πρόσωπά τους.

    Eκ μέρους των συνδιοργανωτών, καλωσόρισε τους παρευρεθέντες ο κ. Kουριαννίδης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «κερδίσαμε με το σπαθί μας το δικαίωμα να αντιμετωπιζόμαστε με σεβασμό από φίλους και αντιπάλους και ήρθε πια η ώρα, με την καθοδήγηση και την παρουσία του Γιώργου Kαρατζαφέρη, να αποδείξουμε ότι μπορούμε όχι απλώς να ασκήσουμε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση στον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και να επιβάλουμε με την παρουσία και δράση της ομάδας των δημοτικών συμβούλων μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, μία αξιοπρεπή διαχείριση του Δήμου, αντάξια των προσδοκιών και των πόθων του Θεσσαλονικιού δημότη».

    Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο πρόεδρος του ΛA.O.Σ. και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Kαρατζαφέρης, όσο και ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης Δημήτρης Tσιπίδης, αλλά και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι. Στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Kαρατζαφέρης τόνισε ότι «πρέπει όλοι μας να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των θέσεων του συνδυασμού μας, αλλά και των ανθρώπων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά μας σε όλη την Eλλάδα, κάτι που είναι εμφανές με μία απλή ματιά σ' αυτά. Aυτοί είναι και οι λόγοι που προοιωνίζουν τα νικηφόρα αποτελέσματα των εκλογών της 15ης Oκτωβρίου».

    O Δημήτρης Tσιπίδης, στον δικό του χαιρετισμό, απηύθυνε κάλεσμα αγώνα σε όλους, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, που, όπως τόνισε, θα ξαφνιάσει πολλούς, άλλους ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα!