Ο Εθνικισμός και η κατάλυση της Δημοκρατίας

 • Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτώβριος 2014

  Πριν 1 χρόνο συνελήφθη ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της Ελλάδος, με την κατηγορία ότι ηγείται «εγκληματικής οργανώσεως»! Μαζί του συνελήφθησαν και άλλοι βουλευτές του κόμματος, σε μία πρωτοφανή για «δημοκρατική» χώρα επιχείρηση. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Χρήστος Παππάς συνελήφθη για τα βιβλία και την κάβα κρασιών του στο πατρικό του. Γεγονότα και καταστάσεις που συναντήσαμε μόνο στα ολοκληρωτικά κομμουνιστικά καθεστώτα.

  Η συνέχεια ήταν τραγικότερη. Δολοφονήθηκαν 2 μέλη του κόμματος έξω από τα γραφεία τους, για τα οποία ουδείς εκ του «συνταγματικού τόξου» θρήνησε, περισσότεροι βουλευτές φυλακίσθηκαν, ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλητικώς στοχοποιήθηκε, σε άλλους βουλευτές απαγορεύθηκε ο δημόσιος λόγος, άλλοι φυλακίσθηκαν στις οικίες τους.

  Από την πρώτη ημέρα έγραψα ότι δεν χρειάζεται να είσαι Χρυσαυγίτης ή εθνικιστής για να διαμαρτυρηθείς για τα, σοβιετικού τύπου, τεκταινόμενα. Διότι την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και το κράτος δικαίου το υπερασπιζόμαστε όλοι, συμπεριλαμβανομένων και ημών των εθνικιστών. Ο Εθνικισμός είναι εναντίον της εθνικής υποτέλειας, όχι της Δημοκρατίας. Ο Εθνικισμός μάχεται την φαυλοκρατία και την κλεπτοκρατία, όχι το Σύνταγμα. Ο Εθνικισμός είναι εναντίον της ηθικής και πνευματικής αποσυνθέσεως του έθνους, όχι κατά του κοινοβουλευτισμού.

  Και τον «αυτοπροσδιορισμό του εθνικισμού» θα τον κάνουμε εμείς οι εθνικιστές. Δεν θα το κάνουν τα δισέγγονα του Στάλιν, οι εντεταλμένοι κονδυλοφόροι της «Ρόζα Λούξεμπουργκ», που σιτίζονται από το Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών και οι νεοφιλελεύθεροι κοσμοπολίτες. Δεν θα τον κάνουν οι «συνάδελφοι» του Τσοχατζόπουλου και του Βουλγαράκη. Αυτά είναι στοιχειώδη σε μία δυτική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Όλα αυτά όμως καταλύθηκαν, για να εξυπηρετηθούν οι πολιτικές σκοπιμότητες του συστήματος.

  Οι βουλευτές του ΚΚΕ, του «κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας», του κόμματος που θα παρέδιδε την Μακεδονία στους Σλάβους, κάθονται ατάραχοι στα έδρανα της Βουλής. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί εκ των οποίων συνεπικουρούν τους διάφορους αριστερούς τρομοκράτες, μάς δίδουν δωρεάν «μαθήματα δημοκρατίας». Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που εκπόρνευσαν επί 40 χρόνια την Ελλάδα, βγάζουν λογίδρια για την «σωτηρία της χώρας», ξεχνώντας ότι οι κυβερνήσεις τους οδήγησαν την Ελλάδα στο να χρειάζεται σωτηρία. Μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση στην Ελληνική Βουλή. Υπό αυτή την έννοια και δικαίως...

  Όπως έγραψε ο εθνικιστής Χρήστος Ζαλοκώστας στο «Χρονικό της σκλαβιάς»: «Ο πατριωτισμός είναι θαυμαστό φίλτρο. Καμιά βρώμα δεν αφήνει να περάσει. Όσοι άνθρωποι το νιώθουν μένουν καθαροί, όσοι τον στερούνται, βρώμισαν κιόλας». Αυτή είναι η μεγάλη ηθική και ιδεολογική κόκκινη γραμμή με τους εκπροσώπους της Μεταπολιτεύσεως. Και αυτή η γραμμή συνεχώς μεγαλώνει από τις φυλακίσεις και τις διώξεις. Και έγινε κατακόκκινη από το αίμα του Γιώργου και του Μανώλη. Να είστε σίγουροι, θα μείνουμε «όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια». Είναι η μόνη οδός, για να μείνει όρθια και ζωντανή η πατρίδα μας.


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 27ης Σεπτεμβρίου 2014 της εφημερίδας «Εμπρός».

  Κατηγορία: