Ο Χρήστος Χαρίτος υποψήφιος με τον Άδωνι Γεωργιάδη

 • Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπτέμβριος 2010

  Αποδέχθηκα με ιδιαιτέρα τιμή και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του Προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργου Καρατζαφέρη να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, με την εισήγηση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Άδωνι Γεωργιάδη. Ο συνδυασμός «Αττικής Οδός» του Άδωνι Γεωργιάδη θα εκφράσει στις εκλογές της Περιφέρειας τις πατριωτικές ιδέες, όχι μόνο του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά και της ευρύτερης Δεξιάς.

  Οι προγραμματικές θέσεις που ήδη έχει καταγράψει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, της εγκληματικότητος και της λαθρομεταναστεύσεως, όπως και οι θέσεις για την οικονομική ανάπτυξη και τον έλεγχο της εξουσίας, μεταφέρουν στην πολιτική τις πραγματικές αγωνίες και ανάγκες των πολιτών.

  Στα πλαίσια αυτά, η συστράτευσή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη θα μεταφέρει αυτές τις θέσεις στα νησιά της Περιφέρειας, παράλληλα με την ανάδειξη των χρόνιων τοπικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές μας περιοχές. Η «Αττική Οδός» θα αλλάξει την πολιτική ατζέντα των εκλογών, υπερνικώντας ιδεοληψίες και κατεστημένες πολιτικές.

  Είμαι σίγουρος ότι στις 7 Νοεμβρίου θα έχουμε πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, προς όφελος της χώρας, του Πατριωτικού Κινήματος και των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής.

  Χρήστος Χαρίτος