Ο βασιλιάς είναι γυμνός

 • Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούνιος 2002

  Ο «μικρός πρίγκηπας» ανακάλυψε ξαφνικά τις συμπληγάδες του δικομματισμού, την έλλειψη οικονομικών πόρων και την ανυπαρξία του πολιτικού του λόγου. Εσφιξε όμως τα δόντια και έλαβε την «γενναία απόφαση»: ανέστειλε την λειτουργία του κόμματός του! Κάποιοι σχολίασαν ότι «γενναία απόφαση είναι αυτή που οδηγεί στη μάχη και όχι αυτή που παραδίδεσαι αμαχητί στον εχθρό». Στην Ελλάδα όμως οι ήρωες σπανίζουν, εν αντιθέσει με τους λαθρομετανάστες που φθάνουν τα 2.000.000...

  Ο «μικρός πρίγκηπας» θυμάται με νοσταλγία τις ηλιόλουστες ημέρες που τα γκάλοπ του έδιναν 20%, τον κ. Ψυχάρη που του αφιέρωνε δεκάδες σελίδες στο «Βήμα» και τα «Νέα», τους διαπλεκομένους του ΠΑΣΟΚ που του έταζαν δις δρχ., τις τηλεοράσεις του κ. Λαμπράκη και του κ. Μπόμπολα που του έφτιαχναν εικόνα ηγέτη.

  Δύσκολη που είναι η ζωή, σκέφθηκε ο «μικρός πρίγκηπας». Και να θέλεις να απογαλακτισθείς από το πολιτικό κατεστημένο η μοίρα τα φέρνει στραβά. Και όλοι αυτοί που πίστεψαν σε κάτι νέο, που ήρθαν σε ρήξη με τον περίγυρό τους για να υποστηρίξουν τον «πρίγκηπα», που ονειρεύτηκαν μία Ελλάδα με «περισσότερο φως» τι θα γίνουν τώρα; Ο «μικρός πρίγκηπας» όμως, όπως και ο Σημίτης, δεν ασχολείται με τον απλό πολίτη. Προέχει πάντα η πολιτική του επιβίωση και τα «μεγαλόπνοα σχέδια» που αναλύει στα panel του Mega και του ANT1.

  Όταν κάνεις πολιτική χωρίς ιδεολογία, μακριά από κάθε αξιακό περιεχόμενο και πεποιθήσεις, τότε γίνεσαι Αβραμόπουλος. Ενας επαγγελματίας δήμαρχος ή βουλευτής που μιλάει για «υπερβάσεις και ανατροπές», αλλά δεν πιστεύει σε τίποτα άλλο πέραν του σαρκίου του. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

  Την ίδια ώρα που ο κ. Αβραμόπουλος ανακάλυψε το πόσο δύσκολη είναι η ζωή όταν δεν είσαι αυτόφωτος και περπατάς με τις πατερίτσες του πολιτικού κατεστημένου, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ολοκλήρωνε τις πρώτες προεκλογικές του συγκεντρώσεις για τις δημοτικές εκλογές. Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Καρδίτσα και στους δήμους της Ανατολικής Αττικής τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη του Κινήματός μας ενημέρωσαν τον κόσμο για την ανάγκη συγκροτήσεως ενός ΜΕΤΩΠΟΥ Εθνικής Αντιπολιτεύσεως στην πατρίδα μας.

  Η ανταπόκριση του κόσμου στα μηνύματά μας είναι εντυπωσιακή και δίνει το βήμα του αγώνος. Ο λαός είναι έτοιμος να ακούσει έναν πολιτικό λόγο που συνδυάζει το έθνος με τα κοινωνικά θέματα, που δίδει αξία στον Ελληνικό πολιτισμό και στις παραδόσεις και προσφέρει διέξοδο στην αποπνυκτική ατμόσφαιρα στην οποία ζούμε. Έτσι κτίζεται ένα λαϊκό πατριωτικό κίνημα. Χωρίς εξαρτήσεις, δεσμεύσεις και διαπλεκόμενα. Ναι, μπορούμε να πορευθούμε και να νικήσουμε χωρίς «σπόνσορες»!

  Η πολιτική δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Είναι αγώνας υπερασπίσεως αξιών και πεποιθήσεων. Είναι σύγκρουση με κατεστημένες πολιτικές και θέσφατα. Είναι η σύνδεση με συλλογικότητες, είναι η εκπροσώπηση όλων των στοιχείων που θέτουν φραγμό στην παγκοσμιοποίηση και τον αφελληνισμό. Τελικώς, όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Η Ελλάς θέλει πράγματι «περισσότερο φως». Θέλει εθνική αξιοπρέπεια και ελευθερία. Θέλει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  Κατηγορία: