Παρουσίαση του συνδυασμού «Αττική Οδός» στην Αθήνα

 • Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτώβριος 2010

  Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού «Αττική οδός» για την Περιφέρεια Αττικής, παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Άδωνις Γεωργιάδης.

  Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ο συνδυασμός μας με το όνομα «Αττική Οδός» ήρθε η ώρα να ξεκινήσει επισήμως την προεκλογική του εκστρατεία. Σας παρουσιάζω λοιπόν σήμερα τους πιο στενούς μου συνεργάτες, τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους προσδοκώ ότι θα επιτύχουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

  Ξεκινώ με τον Αντώνη Δαλακούρα. Ήταν ο πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος Νομαρχιακός σύμβουλος του συνδυασμού που υποστηρίχθηκε στις προηγούμενες Νομαρχιακές εκλογές, από την ΝΔ. Είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν πάρα πολύ καλά την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι μεγάλη τιμή για μένα να τον έχω στον συνδυασμό μου.

  Ο φίλος και συνάδελφος Θάνος Πλεύρης ο οποίος είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, ο βουλευτής με τις περισσότερες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο για τις γειτονιές στην Αθήνα.

  Η Κατερίνα Αδαμοπούλου η οποία είναι σήμερα η επικεφαλής του Νομαρχιακού συμβουλίου στην Αθήνα, από το συνδυασμό που υποστηρίχθηκε στις προηγούμενες Νομαρχιακές εκλογές από την ΝΔ και εκλέγεται συνεχώς από το 1994. Θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης στον Νότιο τομέα των Αθηνών.

  Ο Μπάμπης Καραθάνος. Στενός μου συνεργάτης και φίλος για πολλά χρόνια με πολλούς αγώνες για τα εθνικά θέματα. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Βόρειο τομέα των Αθηνών.

  Ο Άρης Σπίνος, γνωστός δημοσιογράφος. Πρωταγωνίστησε μέσα από τις εκπομπές στο Εxtra για τα θέματα των παράνομων αλλοδαπών, του παραεμπορίου και της εγκληματικότητας. Θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά.

  Ο Χρήστος Χαρίτος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, μέλος της Κ.Ε. και πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Πειραιώς, είναι ένα από τα πιο άξια στελέχη του κόμματος σε όλη την δύσκολη διαδρομή μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νησιά της περιφέρειας.

  Ο καθηγητής Χρίστος Γούδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Ανατολική Αττική. Είναι ο άνθρωπος που κοσμεί τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ως Πρόεδρος του Ιδρύματος «Ίων Δραγούμης».

  Και κλείνω την παρουσίαση, με έναν από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους της Δυτικής Αττικής, τον Κωνσταντίνο Μακρυνόρη, τέως δήμαρχο Βιλλίων».