Προεκλογική εκδήλωση του Θάνου Πλεύρη

 • Δημοσιεύτηκε: 30 Απρίλιος 2012

  Σε μια ασφυκτικά γεμάτη με περισσότερους από 800 Έλληνες και Ελληνίδες φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. αίθουσα του President, ο υποψήφιος βουλευτής Αʼ Αθηνών Θάνος Πλεύρης, πραγματοποίησε την Δευτέρα 30 Απριλίου την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, με κεντρικό σύνθημα «Μαζί για την Πατρίδα!» Ο Θάνος Πλεύρης με μια ομιλία μεστή ιδεολογικής πληρότητας, που κράτησε περισσότερο από μια ώρα ανέλυσε διεξοδικά και ξεκάθαρα όχι μόνο τις θέσεις του κόμματος για το μέλλον της Πατρίδας μας εν μέσω της διεθνούς οικονομικής θύελλας, αλλά και παρουσίασε όλες τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες του ΛΑ.Ο.Σ. όλα αυτά τα χρόνια από τα έδρανα της Βουλής.

  Μίλησε ανοιχτά και ξεκάθαρα για το δυναμικό πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. ενάντια στην λαθρομετανάστευση, για τα ψεύδη του δικομματισμού, για την ανάγκη μιας εθνικά υπερήφανης εξωτερικής πολιτικής, για την ανάγκη προστασίας των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων, για την μείωση της άδικης φορολογίας, για την πάταξη των φοροφυγάδων, για την άμεση ανάγκη πάταξης του παραεμπορίου, και για την ζωτική ανάγκη ασφάλειας και ποιότητας ζωής στις γειτονιές της Αθήνας μας, και για την ενίσχυση του Έλληνα αστυνομικού.

  Ταυτόχρονα ο Θάνος Πλεύρης ανέλυσε με μοναδικό τρόπο την θέση της Ελλάδας μέσα στο διεθνές οικονομικό σύστημα, δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα του ΛΑ.Ο.Σ. ότι η Πατρίδα μας δεν μπορεί να είναι ένα προτεκτοράτο της Γερμανίας και των οικονομικών οίκων.

  Η εκδήλωση συνεχίστηκε με σύντομους χαιρετισμούς από τους συνυποψήφιους βουλευτές στην Αʼ Αθηνών, Γιάννη Γιαννάκενα και Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, οι οποίοι τόνισαν με την σειρά τους την ανάγκη για έναν ισχυρό ΛΑ.Ο.Σ. ως εθνική δύναμη αντίστασης στο κοινοβούλιο και την κοινωνία.

  Η εκδήλωση έκλεισε με τον Θάνο Πλεύρη καταχειροκροτούμενο από τους εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες που γέμισαν ασφυκτικά κάθε γωνιά της μεγάλης αίθουσας του President.

  Κατηγορία: