Προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Τσιπίδη στον Εύοσμο

  • Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτώβριος 2006

    Παρουσία πολλών πολιτών του Ευόσμου και γενικά των δυτικών συνοικιών του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου το βράδυ μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου του Ευόσμου.

    Ο υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσιπίδης, επικεφαλής του Λαϊκού Νομαρχιακού Συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη πάνω από τα κόμματα», τόνισε ότι τα προβλήματα του Νομού δε λύνονται με περιορισμένες (και ήδη καθυστερημένες) παρεμβάσεις τύπου «κουτσουρεμένου» μετρό που περιορίζονται στο κέντρο ή με άχρηστα πυροτεχνήματα του τύπου της υποθαλάσσιας «φλέβας». «Απαιτείται καθημερινός αγώνας για τα αυτονόητα από ανθρώπους που πονάνε πραγματικά αυτόν τον τόπο» και επισήμανε ότι «προγράμματα έχουν ετοιμάσει τόσα χρόνια όλοι οι άλλοι που δυστυχώς δεν εφαρμόστηκαν, εμείς δεν εξαγγέλλουμε, απλά θα τα υλοποιήσουμε».

    Στο τέλος της εκδήλωσης ανέβηκαν «επί σκηνής» οι παριστάμενοι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι (υπενθυμίζουμε ότι η επίσημη παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης), για τους οποίους ο Δημήτρης Τσιπίδης δήλωσε πολύ περήφανος. «Προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και δεν είναι σταρ της πολιτικής, αλλά αγωνιστές της ζωής». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ευόσμου Παναγιώτης Αλεξανδρίδης («Νέοι Ορίζοντες») και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ευόσμου του ΛΑ.Ο.Σ. Βασίλης Χατζηιωανίδης.